|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1344 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Tον τιμεί γιατί εννοεί πως κόβει τις άκρες που είναι ενωμένες μεταξύ τους....
Μας τιμεί που έχουμε λιώσει από την ζέστα? Με τιμεί που δεν δίνω σήμερα μάθημα? Με τιμεί που έχω πατάτες λαδορίγανη και κρέας γιατί τώρα που έχει καύσωνα πρέπει να τρώμε βαριά.... Με τιμεί που επειδή την βγάζω στην καφετέρια της σχολής αρκετές ώρες πλέον όταν πάω για καφε μου το ετοιμάζουν χωρίς καν να πω τπτ? Με τιμεί που χθες στην τριβολογια έγραψα όλα τα θέματα σε 50 λεπτά παρέδωσα την κόλλα και μετά από 10 λεπτά ήρθε ο καθηγητής και είπε ότι το τελευταίο ερώτημα είναι λάθος και ότι η θερμοκρασία που χρειάζεται να κάνω λίπανση δεν είναι 35 βαθμοί αλλά 350? |
|
|
|
|
|
|
#1345 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ Ναι Ναι Ναι Μαλλον οχι!! | |
|
|
|
|
|
|
#1347 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
τιμει τον νουνιεζ που στην αργεντινη τον φωναζουν el gordo δηλαδη ο χοντρος ?
τιμει τον ολυμπιακο που παει να μαζεψει ολα τα σαπακια που θελει να ξεφορτωθει η ρεαλ? (λεγε με μπραβο, μεχια, παβον) |
|
|
|
|
|
|
#1348 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
ναι
ναι με τιμεί που πήγα σήμερα το πρωί σε κηδεία... και ενώ δεν έκλαιγα... βούρκωσα... οταν πήγε ο αντρας της πεθαμενης και την φίλισε στο στομα την ώρα που ο παπας ελεγε δευτε τελευταιον ασπασμον... αχ... καλα... αυτο θα πει αγαπη... 68 χρονια γαμου... |
|
|
|
|
|
#1349 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Σε τιμεί γιατί για κάτι τέτοιες στιγμές εφευρέθηκαν τα δάκρυα
Με τιμεί που δούλευα από το πρωί στα χωράφια χωρίς μπλούζα και τώρα είμαι πιο κόκκινος και από τον Τζερόνιμο?? Με τιμεί που έβαλα στα κρυφά μια κρέμα με γιαούρτι, της ξαδέρφης μου, γιατί δεν μπορώ να ακουμπήσω την πλάτη μου πουθενά?? |
|
|
|
|
|
#1350 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
αν δεν τελείωσες όλη την κρέμα της αδερφής σου... σε τιμεί!!! ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:02.

την πορτα για λογους ευγενιας και για να μην που πεσει στα μουτρα και της λεω με φωνη 4 "μερσι";

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο