|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1301 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() Nα το κοιτάξεις αυτό. Είχα ένα φίλο που έλεγε τα ίδια. Τώρα νομίζει πως είναι ο Ναπολέων και είναι στο Δαφνί.... Σε τιμεί που έχεις σκύλο...... Με τιμεί που δεν σε καταλαβαίνω? Σε τιμεί, γουελκαμ του δε κλαμπ...... | |
|
|
|
|
|
|
#1303 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
http://www.world.gr/chat-fun/%CE%95%...html#post17912 Συνεχιζω εδω για να μην κουραζονται οι αρχηγοι του φορουμ. ![]() | |
|
|
|
|
#1305 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Ενοοω οτι με αυτα που εχω μαθει για το τι θα εχει το νεο FM εχω καει.
Αυτη τη στιγμη παιζω 2007 αλλα εχω φτιαξει την τοπική ομάδα που παίζω με όλους τους παιχτες και την εβαλα Β Εθνική εκεί που της αξιζει. Με τιμεί??? |
|
|
|
|
|
#1306 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμει.Το ιδιο εχω κανει και εγω με την Παναχαικη. | |
|
|
|
|
#1310 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Σημερα γραφαμε Βαλκανικες Σπουδες. Μας ειχε βαλει 3 ερωτησεις για τους Βουλγαρους: 1. Τι γνωριζετε για τους Βουλγαρους (καταγωγη, τοπος εγκαταστασης πριν φτασουν στην Βαλκανικη, λογοι μετακινησης κλπ. ), 2. Τι μαθαινουμε απο το παραπάνω χωρίο σχετικα με την καταγωγη τους, 3. Η καταγωγη των Βουλγαρων απασχολησε την ιστορικη επιστημη; Γιατι;
Με τιμει που απαντησα: 1. Ηταν απο τη Βουλγαρια, εγκατασταθηκαν λιγο πανω απο τη Βουλγαρια και εψαχναν για μια καλυτερη ζωη 2. Τιποτα 3. Ναι. Γιατι οχι; ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32.

Που πας σχολείο ???

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο