|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μετά την περίφημη εισβολή των Η.Π.Α. στην Γρενάδα, τον Οκτώβριο του 1983, ο αμερικανικός στρατός έκανε 9.000 παρασημοφορήσεις. Αν και στην απόβαση συμμετείχαν μόνο 7.000 άνδρες... | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1221 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
![]() Οι μικρογρατζουνιές που κάνουν οι περισσότεροι και τις διαπιστώνεις μετά από καμιά βδομάδα είναι που με τσαντίζουν. Τις πληρώνεις και από την τσέπη σου... | |
|
||
|
|
|
|
|
#1226 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#1227 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που αύριο θα πάω σε μάθημα 3ου έτους που έχω περάσει για να πετύχω τις συμφοιτήτριες που γνωρίσαμε στο beach party και τις χάσαμε επειδή έληξε ξαφνικά;
Σημείωση: Όταν ήμουν εγώ 3ο έτος δεν είχα πατήσει ούτε μία ώρα... Αύριο θα είναι η πρώτη φορά... Με τιμεί; |
|
|
|
|
|
|
#1229 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:30.

Οι μικρογρατζουνιές που κάνουν οι περισσότεροι και τις διαπιστώνεις μετά από καμιά βδομάδα είναι που με τσαντίζουν. Τις πληρώνεις και από την τσέπη σου...

) για να πληρώσω το αυτοκίνητο της κοπέλας μου που τράκαρα;
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο