|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 4.500 διαφορετικά είδη ποντικοπαγίδας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#991 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που στενοχωρήθηκα που κόβω τη δουλειά;Με τιμεί που είναι το πιο λογικό να κάνω,αλλά και πάλι δε νιώθω σίγουρος;Με τιμεί που θα μου λείψουν κάποια παιδιά και κυρίως το γεγονός ότι μου άλλαζε το κέφι το όλο σκηνικό;
|
|
|
|
|
|
|
#992 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που κάθε χρόνο κάνεις κηδεία για πάρτη μου με ισπανικά,ιταλικά, γαλλικά,ολλανδικά, νορβηγικά κόλυβα; Σε τιμεί που και η Μαντσεστερ κέρδισε στα ίσια τη Μίλαν (άλλο που αποκλείστηκε μετά) και δεν το θυμάσαι; Πάντως σίγουρα δεν σε τιμεί που λες με τιμά ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#994 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμει που σου ριχνω 200 μοναδες στο IQ? Τους γαυρους να τους τη λες οταν τους κερδιζεις. Τι μου λες τωρα εμενα για Μιλαν και μαλακιες πασαλειμενες με σκατα? Με τιμει που αν συνεχισεις σε αυτο το υφος δε σε κοβω για πολυ καιρο στη γλυκια μας παρεα? | |
|
|
|
|
|
|
#995 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Mε τιμει που σε αντιμετωπισα με λογικα επιχειρηματα και σε αναγκασα να λες μλκιες και να γινεσαι ρομπα ![]() Κι εγω ξερω οτι οταν η λιβερπουλ το σηκωσε ειχε χασει απο τον οσφπ στο καραισκακη.Οποτε... Τουλαχιστον εμεις θα τρεχουμε για φουτσες,σε αντιθεση μ εσας που τις εχετε ετοιμες στον ελλαδικο χωρο ![]() μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα ΥΓ:σε 3 μηνες γινομαι 17 | |
|
|
|
|
|
#997 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
)Τιμεί τους Τάλους που παραληρούν χωρίς λόγο ;; | |
|
|
|
|
|
|
#998 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Ο ΤΑΛΟΣ ο μεγαλος δε παραληρει για κανενα λογο. Μπαινει, μιλαει, κερδιζει. Κατι σαν τον Καισαρα ενα πραμα
|
|
|
|
|
|
|
#999 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1000 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
ok μεσα. Απλα εχω να προτεινω στις θεσεις, να γραψουμε με σπρει κατω στο δρομο τον αριθμο κυκλοφοριας του καλαμιου και να απαγορευεται η σταθμευση για οποιονδηποτε ακομα κι οταν λειπουμε.(ιδεα απ τη χαλαρη εταιρια που λεγαμε) Με τιμει που την ειδα καπως σημερα και ακουω ολο το πρωι deep purple? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (0 μέλη και 11 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:39.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο