|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο φλοιός των δέντρων σεκόγια είναι άφλεκτος. Σε περίπτωση που το δέντρο πάρει φωτιά, τότε αυτή καίει μόνο το εσωτερικό του δέντρου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#794 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Με τιμεί που εχω τελειώσει την προπτυχιακή μου εργασία εδώ και 1 εβδομάδα, η ημερομηνία παράδοσης είναι 10 ιουνίου, αλλά εγώ ως κλασσικός ελληνάρας περιμένω το πρωινό της 10ης ιουνίου για να πάω να την τυπώσω και να την δέσω και να την παραδώσω???
|
|
|
|
|
|
#795 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
τι να σου πω... τύπωσε από τώρα γιατί μέχρι τότε... μπορεί να κάνει απεργία η ΔΕΗ, να χαλάσουν όλα τα φωτοτυπικά... να μην πιάνει μελάνι... κτλ κτλ... στην Ελλάδα ζεις... Ελληνάρα!!! α! τι θέμα είναι? χρωστάω και εγώ μια... (κλασική Ελληνίδα....) ![]() | |
|
|
|
|
|
#798 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
Και δεν είσαι απλά Ελληνάρας, είσαι Έλληνας φοιτητής οπότε δεν θα σε τιμούσε άμα την πήγαινες έστω και 2 ώρες νωρίτερα | |
|
|
|
|
|
|
#800 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Σε τιμεί που το "και" σου είναι άγνωστη λέξη;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:04.

Μπα δεν θα με τιμεί μετά....

και λεγεται Wal-Mart: Αναπτυξη και διεθνοποιηση!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο