|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι οδηγοί των πρώτων αυτοκινήτων ατμού ονομάστηκαν «σοφέρ» δηλαδή «θερμαστές» γιατί ζέσταιναν το νερό της μηχανής πριν ξεκινήσουν! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#651 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
) και φυσικα σας τιμουν...Και γω φετος μια απουσια ηθελα και εμενα. ![]() | |
|
|
|
|
|
#652 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Πόσο τιμεί τον ΠΑΟ που στη θέση του Μουνιόθ παίρνει προπονητή εκλεκτό του Βέλιτς (τέως βοηθού προπονητή του Σάντος και ενώ πριν κάποια χρόνια είχε διώξει τον ίδιο το Σάντος) και ο προπονητής αυτός θα είναι ουσιαστικά δέσμιος του Βέλιτς στις μεταγραφές πάντα όμως με την προϋπόθεση της ευρωπαϊκής προοπτικής ενώ ταυτόχρονα έχει αποτύχει να πάρει κύπελλο ουέφα μέσα στο ίδιο του το σπίτι?
Αν Σάντος = 8 και Βέλιτς < Σάντος άρα Βέλιτς = 7 και Πεσέιρο < Βέλιτς άρα Πεσέιρο = 6 και αν Σάντος < προσδοκιών == δεν μας γ@μ@τε λέω εγώ... |
|
|
|
|
|
|
#653 (permalink) |
|
Desert rose
|
Με τιμά που πρέπει να εργαστώ full, για κανένα δίωρο?
![]() |
|
|
|
|
|
|
#654 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Σε αυτό το φόρουμ, σε αυτήν την ενότητα, σε αυτό το θέμα και μόνο, (και ταυτόχρονα σε αυτήν την εκπομπή του ραδιοφώνου, στο συγκεκριμμένο σταθμό και στο συγκεκριμμένο δίωρο) το ρήμα κλίνεται ως εξής:
Με τιμεί Σε τιμεί Τον/την/το τιμεί κ.ο.κ. Επειδή δεν το γνωρίζεις θα είμαι καλός και δεν θα πάω το ερώτημα στο εκτός θέματος. Η απάντηση μου είναι ότι σε τιμεί εάν μετά αράξεις... |
|
|
|
|
|
|
#655 (permalink) | ||
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Με τιμει που προχθες κοιμηθηκα 5:00 τα ξημερωματα(επαιζα στον υπολογιστη ) και ξυπνησα 9:00;Με τιμει που μαλλον εχω πολυ προστυχο μυαλο;(ασχετο με το πανω) | ||
|
|
|
|
|
|
#656 (permalink) | |
|
Desert rose
|
Παράθεση:
![]() ![]() Και ναι , επιτέλους με τιμεί ( σιγά που θ"αλλάξω την συνταγή...) που τώρα είμαι cool... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#657 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
5-6 σελίδες πίσω... Παράθεση:
| ||
|
|
|
|
|
|
#659 (permalink) |
|
Desert rose
|
-Θα με τιμεί .. εαν τιμήσω λίγο το ρήμα τιμάω/τιμώ -τιμάεις /τιμάς σε σωστούς χρόνους ,και όχι σαν δικανικό όρο της αττικής διαλέκτου= τιμεί τινι θανάτου...?
-Ναι μαρή σε τιμεί λέμε ...ξεκίνα... -Οκ λοιπόν....ετίμων,τιμήσω, ετίμησα,τετίμηκα,ετετιμήκε ιν... -Μπούρδες που σε τιμεί....στα εκτός θέματος θα μεταφερθεί αμέσως ...τιμεί τινι ποινής... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#660 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Μονο γι' αυτο το μαρη σε τιμει αφανταστα ολο το post!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.

) και φυσικα σας τιμουν...

) και ξυπνησα 9:00;

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο