|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την εποχή της παντοδυναμίας της Σπάρτης, το 400 π.Χ., υπήρχαν 25.000 μόνιμοι κάτοικοι και 500.000 σκλάβοι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4234 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι!!Εντελώς και μπράβο σου!! Παράθεση:
Όχι.. Ε? Όχι,γαμώτο,αυτό είναι το χειρότερο.. Ναι!! Ναιιιιιιιι ![]() Ναι!!Ήρωας!! Παράθεση:
Παράθεση:
Όχι.. ![]() Ναι!! Με τιμεί που χθες στις 3 το βράδυ μου μύριζε τζατζίκι ? ![]() Με τιμεί που στα καπάκια ήθελα να φάω σουβλάκι? Τιμεί εμένα και την παρέα μου που βαριόμαστε ελεεινά να πάμε να δούμε τα αποτελέσματα της εξεταστικής? | ||||
|
|
|
|
|
|
#4235 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που αν αρχίσω να γράφω με τιμεί θα τελειώσω μεθαύριο;
Πάρτε μερικά από τα best of (αλλά χωρίς τα ακατάλληλα ) και αν ξαναφάω φλασιά ξαναγράφω:Με τιμεί που αν κόψω τις φλέβες μου πρώτα θα πεταχτούν αφροί μπύρας, στη συνέχεια θα τρέξει ρούμι,μετά ουΐσκι και κάπου στο βάθος θα φάνει και αίμα; Μας τιμεί που τη τρίτη μέρα το μεσημέρι χωρίς ύπνο και με άφθονο αλκοόλ σις φλέβες καταλήξαμε να παίζουμε μπιτς σόκερ με κάτι Ισραηλινούς; Μας τιμεί που μετά από 30 ολόκληρα δευτερόλεπτα υπερπροσπάθειας δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας; Με τιμεί που τραυμάτισα έναν Ισραηλινό, παίζανε λιγότεροι αλλά όυτε ξέρω πόσα φάγαμε τελικά (εννοείται πως δεν βάλαμε γκολ); Τιμεί μια άλλη μέρα έναν οπαδό της Ρόμα που τον έψησα να φωνάζει "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός" αλλά τελικά μου την είπε για τον 0-1 και έλαβε ένα κωλοδάχτυλο; Τον τιμεί που θυμόταν τον Γεωργάτο από την Ίντερ και μάλιστα ήταν και θαυμαστής του; Με τιμεί που η απάντηση μου σε αυτό ήταν επί λέξη "Georgato grande παιχτούρα"; Μας τιμεί που ένα απόγευμα πήγαμε να χωθούμε σε κάτι Σαλονικιές αλλά δεν προλάβαμε γιατί στη διαδρομή μας χώθηκαν κάτι Αυστραλέζες? Τιμεί τους Αυστραλούς και τους Αυστραλέζες που ήταν τρελά ατομάκια και χαβαλεδιάζαν με όλους; Τιμεί του Ιταλούς και τις Ιταλίδες που είναι μακράν ο πιο σνομπ λαός που υπάρχει; Τους τιμεί που επειδή ήταν πλειοψηφία στο νησί κάνανε μαγκίτσες και φωνάζανε ιταλικά συνθήματα κάθε βράδυ στην κεντρική πλατεία; Με τιμεί που ένα βράδυ που βρεχε,που βρεχε οινόπνευμα οργάνωσα όσους Έλληνες βρήκα και αρχίσαμε πρώτα τα "Ελλάς ολε ολε" και τελικά καταλήξαμε στα "Κορόιδο Μουσολίνι" και "Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του"; click to show Εν τέλει με τιμεί που έχω καεί κυριολεκτικά και μεταφορικά; Πάντως δεν με τιμεί που γύρισα... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4236 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ναι ρε γατόνι μικρέ Θεούλη, ναι! Ναι σε όλα!
Άντε και στα δικά μας!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4237 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε όλα με αποκορύφωμα την γαμάτη απάντηση "Georgato grande παιχτούρα" και τα συνθήματα-τραγουδάκια!!![]() Όντως δεν σε τιμεί που γύρισες.. | |
|
|
|
|
|
|
#4240 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:20.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο