|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο αναπτήρας εφευρέθηκε πριν από τα σπίρτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4212 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Δεν τον τιμεί Νικολάκη όμως που ήταν καμία σχέση με τις φωτό και δεν τον καταλαβα..
![]() (Και ΟΧΙ δεν ήταν καμουφλάζ!!) Όχι,δεν σε τιμεί γι' αυτό φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς!! ![]() Τιμεί την Ερέτρια σήμερα που θα μας θυμάται αιώνια? ![]() (Δεν λέω παραπάνω,δεν κάνει.. ) |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 18-07-2008 στις 17:59. |
|
|
|
|
|
|
#4213 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4214 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Τί να με πρωτοτιμήσει;
Που από αύριο και για 3 μέρες θα κρατάω μόνος μου το μαγαζί,με αποτέλεσμα να φεύγουν απογοητευμένοι οι πελάτες,να πάρουν φωτιά τα τηλ. για πληροφορίες σε τιμές και είδη και να κοπούν στραβά και πολύυυ αργά όσα τραπεζομάντηλα κοπούν; Που κλείστηκα σήμερα εκτός σπιτιού με γονείς και αδέρφια να λείπουν, με μποξεράκι και παντόφλες ένα φίλο μόνο κοντά και τελικά κλειδαρά-φίλο που άφησε γιορτή για να έρθει να μου ανοίξει αφού χάλασα ό,τι σελιδοδείκτη, πιστωτική και αντικείμενο μου έφερε ο φίλος για να ανοίξω (+ σορτσάκι και κάτι κουλό για τα πόδια για να πάω να βρω το τηλ. του κλειδαρά) ; Που έχω ήδη υπολογίσει τι θα κάνω για τα μαθήματα του Σεπτέμβρη με το ένα μάθημα να χάνεται γιατί έχω απάλευτη εργασία την οποία μόνο αν αγόραζα από άλλη κοπέλα που την έχει κάνει θα έδινα (αφού την επεξεργαστώ) για να μπορέσω να δώσω το μάθημα, αλλά αυτή είναι άφαντη; Ή που είδα την απίστευτη ταινία "Σαολίν σόκερ" την οποία και προτείνω χαλαρά στον Νίσελ (μαζί με το "black sheep" ) ; |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xoulk13 : 21-07-2008 στις 15:02. |
|
|
|
|
|
|
#4215 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Είσαι και φιλολογος....Σε τιμεί που θα προκαλεσεις ΧΑΟΣ στο μαγαζι.... Σε τιμεί που θες να παρεις την εργασια δεν σε τιμεί που δεν βρίσκεις την κοπελιά. Καμιά σχέση με τον Σουαντό η κοπελιά? Το Σαολίν Σόκερ το χω δει αλλά καλά κάνεις και το προτείνεις. Σε τιμεί. Για το Black Sheep δεν ξερω κατι αλλά για να το προτείνεις εσύ ο Κουτσογιαννοπουλος του καλτ σινεμα θα το ψαξω να το δω.... | |
|
|
|
|
|
|
#4216 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ούτε αυτό σε τιμεί αλλά φαντάσου να μην είχες κανέναν φίλο εκεί κοντά!!Η κατάσταση θα ήταν ακόμα χειρότερη.. Έλα ρε αλήθεια??Πω,κρίμα για την εργασία.. Ορίστε,η ταινία σε τιμεί!!Βέβαια,αν τo ''Black Sheep'' είναι αυτό που νομίζω,το μόνο που έχω να πω είναι αυτό==> ![]() Παράθεση:
Ρε μην του την λες του παιδιού..Τραβάει τέτοιο ζόρι και συ κοιτάς την ορθογραφία? ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#4218 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4220 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.

Είσαι και φιλολογος....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο