|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Περισσότερα χρήματα εκτυπώνονται στο εργαστάσιο της "Monopoly" παρά σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4202 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που εχτές σε μέρα ελεύθερη σε 2 γεύματα (μεσημεριανό και βραδυνό) έφαγα:
Μεσημεριανό: 2 μπιφτέκια γαλοπούλας γεμιστά με milner, μια κοτοσαλάτα, ένα ντάκο και ελιές. Βραδυνό: μια ποικιλία, ένα κιλό παϊδάκια, ένα ντάκο, τζατζίκι, μια στάκα και 2 κοκακόλες λάιτ; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4203 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
μόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά με πιάνει το στομάχι μου..![]() Πόσο (δεν) με τιμεί σήμερα το πρωί στην τράπεζα που είδα τον Σιανίδη? ![]() Και έλεγα τι έλειπε για να συμπληρώσει την 'υπέροχη' ζωή μου.. | |
|
|
|
|
|
|
#4204 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
οχι ρε συ σε τιμει..αφου είδες τον Χαρούλη επρεπε ομως να σου δώσει καμία στυλιστική συμβουλή για να γινεις και καλύτερος άνθρωπος(να κοπιάρεις το καταπληκτικό στυλ του) ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4205 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4207 (permalink) | ||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Και ξέρεις στην αρχή δεν τον αναγνώρισα και περνούσε με ένα καπέλο burberry απο μπροστά μου και έλεγα απο μέσα μου ''Μα καλά ποιος ηλίθιος φοράει τέτοιο καπέλο..?'' Ε,μετά κατάλαβα..Παράθεση:
Καλύτερα βρε κορίτσια,δεν χάνετε και κάτι που δεν τον ξέρετε..Μόνο τις κιτς εμφανίσεις του χάνετε με τις παγιέτες,τα φτερά και τα πούπουλα..@Depoina:Και στα 2 ναι!!Με περισσότερη έμφαση στο τελευταίο!! ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#4208 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Με τιμεί που είμαι ψιλοάσχετος και χρειάστηκα ειδικό φροντιστήριο απο τον Astro για να μπορέσω να μπω στο forum;!
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4210 (permalink) | |||
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τιμη και δόξα στον μεγαλύτερο Έλληνα στυλίστα.... ![]() ![]() ![]() | |||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:40.

μόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά με πιάνει το στομάχι μου..

Και ξέρεις στην αρχή δεν τον αναγνώρισα και περνούσε με ένα καπέλο burberry απο μπροστά μου και έλεγα απο μέσα μου ''Μα καλά ποιος ηλίθιος φοράει τέτοιο καπέλο..?''
Ε,μετά κατάλαβα..

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο