|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3975 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3976 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι,η έλειψη άγχους είναι θετική ![]() Σε τιμεί εν μέρει..Μόλις μπείς στην αίθουσα για να γράψεις θα 'χεις ένα άγχος πάντως,θα το περάσεις και αυτό.. Ε αδερφούλη ε...![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3977 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που δεν έχω λαδώσει ούτε έχω προσπαθήσει να βρω ρουσφέτι ή μέσον για τίποτα μέχρι στιγμής και φέτος ψάχνομαι να πληρώσω να μου κάνουν μια εργασία; Γινόμαι νεοέλληνας,ε...;Ελπίζω να είναι η εξαίρεση...
|
|
|
|
|
|
|
#3978 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι σε τιμεί!!! Δεν γίνεσαι νεοέλληνας..η εργασία δεν παλεύεται με τίποτα... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3979 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Τιμεί καθαρίστρια στο Mall που ενω έκανα την ανάγκη μου ήθελε να μπει μέσα με το ζόρι? Με τιμεί που ενω κρατούσα την πόρτα αυτή έσπρωχνε πιο δυνατά αλλα στο τέλος τα παράτησε? Την τιμεί που αφού καθαρσε τις υπόλοιπες τουαλέτες ξαναπροσπάθησε να μπει?? την επόμενη φορά λεω να τα κάνω με την πορτα ανοιχτή για να βλέπουν οτι ειμαι μεσα.. | |
|
|
|
|
|
|
#3980 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Δεν τιμεί αυτή που επέμενε,τιμεί εσένα που κράταγες την πόρτα( ) και τέλος τιμεί την καθαρίστρια που τα παράτησεΌχι,ας χτυπούσε να δεί,ιζ δερ ενιμπόντι δερ? Την επόμενη φορά,κόλλησε ένα χαρτάκι στην πόρτα που λέει πάνω ''Do not disturb'' ή ''Άνθρωπος μέσα'' και κάνε τη δουλειά σου... ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο