|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι? ![]() Όχι,αλλά για να το κάνει κάτι θα ξερε.. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τιμει το γατονι που ξενερωνει ολο και περισσοτερο γιατι ξερει οτι η μερα που θα παρουσιαστει εντελως ψαρωμενος στο στρατοπεδο πρωτη μερα ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ?
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Δεν ξενερώνω καθόλου με την ιδέα να πάω στρατό αγαπητέ ανύπαρκτε! Σε τιμεί που 10 το πρωί που ξενέρωνες στο στρατόπεδο άλλαζα πλευρό και ετοιμαζόμουν για το δεύτερο 5ωρο ημίχρονο του ύπνου μου; Τιμεί τον ΤΑΛΟ που λέει πως πάει στρατό ενώ στην πραγματικότητα πάει κατασκήνωση; | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Κατασκηνωση με φρεγατες αντιτορπιλικα αρματαγωγα κανονιοφορους κλπ πλοια που χαρις στην ετοιμοτητα των ελληνων φανταρων κοιμασαι ησυχος εσυ μεχρι το μεσημερι πρωτη φορα βλεπω. ΤΙΜΕΙ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΞΕΙ ![]() ?![]() | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Σε τιμεί που αυτοαναιρείσαι μέσα στο ίδιο ποστ??? Έτσι νομίζεις,ε; ![]() | ||
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έδωσα σήμερα το τελευταιο μάθημα της εξεταστικής και το πέρασα και με βαθμό?(και ήταν και προφορικό)
Με τιμεί που στην ουρά προς εξέταση ήταν μπροστά μου αλλα 15 άτομα αλλα εγώ πέρασα μπροστά απο όλους εκμεταλλεύομενη οτι ήταν όλες πρωτοετείς? Τιμεί μια κοπελιά που ρώτησε έναν κύριο που πήγε να μπεί στην αίθουσα "εεε εξεταζεστε κι εσείς?εχουμε σειρα!!" . την τιμεί που αυτός ο "κύριος" της απήντησε "Μα τι λετε κοπέλα μου?Εγώ είμαι ο καθηγητής!!!" ![]() Πόσο ούφο πια η κοπέλα?? |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
![]() Εννοείται!! Όχι αφού ήταν κύριος(δλδ μεγάλος σε ηλικία...) Ναι αλλά έπρεπε κανονικά να της έλεγε ''αααχ,ναι..αιώνιος φοιτητής...'' ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
KAI ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΕΛΕΟΣ!!! | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:39.

Υβριδικός τρόπος