|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3202 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που έψησα χτες μια πρωτοετή να αγοράσει ένα βιβλίο μου ,που αυτή νομίζει οτι δεν θα το βρεί πουθενά?
Με τιμεί που εκμεταλλεύομαι τον πανικό των πρωτοετών για την εξεταστική και κάνω οτι τους βοηθάω ενώ αυτοί μου φωτοτυπούν τσάμπα τις σημειώσεις τους? Προσοχή .αν είναι κανείς απο Πάντειο παρακαλείται να μη με δώσει στις αρχές |
|
|
|
|
|
|
#3203 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΑ!!! ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3204 (permalink) | ||||
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Όχι... Όχι..άσε,άσε... Ναι!! Τι κακός που σαι...(καλά θα κάνεις )Παράθεση:
Ναι!!! Όχι... Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Ναι!! ΌΧΙ... ![]() Πάλι καλά που δεν είμαι Πάντειο δηλαδή.. ![]() Με τιμεί που ενσάρκωσα σήμερα το χορεύοντας στην βροχή αν και δεν χόρευα??? Με τιμεί που όλες οι άλλες έχουν αγχωθεί με την εξεταστική και γώ είμαι-για τα κυβικά μου-αρκετά ψύχραιμη πλέον??? Μας τιμεί που τσακίσαμε τα γεμιστά της σχολής σήμερα??? | ||||
|
|
|
|
|
|
#3205 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Αμε.... ΟΧΙ! Το φαγητό της Λέσχης θα το ζήλευε μόνο πλήρωμα, αποτυχημένου μάλιστα, πειρατικού πλοίου στο οποίο εκτελεί χρέη μάγειρα ένας χοντρός, γεμάτος τρίχες, πάσχων απο σύφιλη, που ανέβηκε στο καράβι απο λιμάνι που είχε πέσει επιδημία χολέρας... και πάλι όμς οι πειρατές θα πρέπει να ήταν κάργα πιωμένοι στο ρούμι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#3206 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Xαχαχαχαχαχα,σε τιμεί να γίνεις συγγραφέας ε...... Κι όμως believe it or not ήταν πολύ καθαρά και καλά!!!Και σου μιλάω γω,η μεγαλύτερη σιχασιάρα του πλανήτη... Ήταν πολύ προσεγμένα όλα!!! | |
|
|
|
|
|
|
#3207 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
![]() Πόσο τον τιμούν τον Πίτερ Κράουτς οι μεταμφιέσεις του, χωρίς να είναι καν καρναβάλι; |
|
|
|
|
|
|
#3209 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όχι [
]Ναι Με τιμεί που αύριο θα λυώσω στον ύπνο; Τιμεί τα ελληνικά ΜΜΕ που έχουν πάρει αμπάριζα το θέμα ζαχόπουλου; |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3210 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Και γω θα σου πουλησω τις γνωσεις μου στην στατιστική.... ![]() ![]() Είναι μέγιστος ο Πίτερ ότι και να κάνει τον τιμεί. | |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 24-01-2008 στις 02:16. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:02.

)

Κι όμως believe it or not ήταν πολύ καθαρά και καλά!!!Και σου μιλάω γω,η μεγαλύτερη σιχασιάρα του πλανήτη...

]

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο