|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια πόλη στην Νορβηγία ονομάζεται Hell! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2354 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Mε τιμει που ολα αυτα τα βραδια που εχουν επισημως ξεκινησει τα μαθηματα τα συνοδευουμε απο αγριο μεθυσι και πονοκεφαλο;;
Μας τιμει που σκεφτομαστε να το κανουμε καθε χρονο τετοια εποχη,δηλαδη 5 μερες ασταματητο μεθυσιου για την εναρξη της χρονιας; Με τιμει που καθε μερα οταν τελειωνα απο το μεθυσι και επεφτα στο κρεβατι ελεγα οτι ναι οντως αυτη ειναι η τελευταια φορα που πινω;; Με τιμει που αυτη την φορα ειπα οτι ειναι η τελευταια φορα αλλα το εννοω αληθινα;;;;;πραγματικα ομως και οσο γραφικος και να γινομαι δεν θα ξαναπιω ![]() |
|
|
|
|
#2355 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Όχι.Γιατί μόνο 5 μέρες; Ναι.. ![]() Ναι σε πιστεύω,δεν θα ξαναπιείς... μέχρι αύριο το βράδυ ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2357 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
τιμει τον αδερφο μου που πεφτοντας για υπνο μου λεει ''πατα το κουμπι της τηλεορασης να ναι στο stand by ετοιμη για το πρωι'' κι οταν τον ρωτησα ''γιατι? βλεπεις πρωινο καφε πριν το σχολειο'' μου απαντησε ''οχι αλλα παντα την κλεινω πριν φυγω για εξοικονομηση ενεργειας''.
Δηλαδη ποσο πιο Οκκας να ειναι.......... |
|
|
|
|
|
|
#2359 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Δε φτανει που σου δινει το καλο παραδειγμα, μιλας κιολας!! Και στις 7 δεν εχει πρωινο καφε!! ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:22.

Και πως ξέρεις ότι δεν έχω...?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο