|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1852 (permalink) |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
με τιμει που ενω επαιζα ρακετες στην παραλια χτυπησα ενα μικρο παιδακι στο κουτελο;
το τιμει που πηγε κατευθειαν στην μανα του κλαιγοντας; ![]() τιμει το αδελφακι του που ερχεται , με υφος αλα καν, και μου λεει ¨ρε ηλιθιε μην ξαναπειραξεις τον αδελφο μου"!! ![]() με τιμει που γελωντας και βλεποντας την μαουνα την μανα του του λεω "γιατι με βριζεις ρε μικρε δεν εκανα τιποτα" τον τιμει που με εστειλε με την εξης απαντηση "αμα ερθει ο πατερας μου θα σε τιμωρησει"; ![]() |
|
|
|
|
|
#1853 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Ε τι να κανει να ρθει να σου ζητησει τα ρεστα? Αδελφικη αλληλεγγυη.... Το τιμει!! ![]() Α μπα... Ναι, ναι!! | |
|
|
|
|
|
|
#1854 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Το τίμημα του wanna be ρακετίαρ.Σας τιμεί και τους 3,εμένα δεν τιμέι που δε θυμάμαι κανένα τρίλημμα να παραθέσω
Με τιμεί που έχω να παίξω μπάλα γύρω στον 1μιση μήνα και έχω στερητικό σύνδρομο; |
|
|
|
|
|
|
#1855 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
και σα να μην φτανει αυτο αν τα χτυπησεις τρεχουν στις μαναδες τους και αυτες σου τη λενε.κι αυτες οι καριες δεν μπορουν να μαζεψουν τα κωλοπαιδα τους πριν το ατυχημα.αφου βλεπεις κυρα μου παιζουμε εδω ![]() | |
|
|
|
|
|
#1858 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2007
Περιοχή: Aθήνα
![]() |
Τιμεί τα γνωστά "μπουμπούκια" του γαύρου, που την έπεσαν στους λιγοστούς πανιώνιους που πήγαν να δουν το φιλικό με οsasuna,τους έδειραν κι έστειλαν και έναν στο νοσοκομείο χτυπημένο από σπασμένο μπουκάλι? Αλήθεια με την υπόθεση της Παιανίας τι γίνεται? Κρύβονται ακόμη στη Σερβία και τη Μάνη ή γυρίσανε στην Ελλάδα να κάνουν διακοπές.(και για να προλάβω όσους θα θιχτούν,τα ίδια ισχύουν για όλα τα καλόπαιδα όλων των ομάδων)
|
|
|
|
|
|
#1860 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:12.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο