|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
με τιμει που επειδη ειμμαι μονος μου στο σπιτι καλεσα και ενα φιλο μου και ενω τρωγαμε σουβλακια πιναμε μπυρες και καναμε ατελειωτα πακετα τσιγαρα τωρα τον εχει παρει ο υπνος?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Όχι, τα άντερα μας τα βγάζουμε μονο μετά από άπειρο ποτό. Καπρίς καραμέλα; Όχι... Φυσικά σας τιμεί,αυτά είναι τα καλύτερα... Σας τιμεί. ΑΛΛΑ η σωστή συνταγή είναι να αδειάσεις τα ποτά να το βάλεις στο ψυγείο το καρπούζι και να το φας. ![]() ![]() ΑΞΙΟΙ!!!Έτσι κι έτσι. Βασικά δεν σας τιμεί που σκεφτόσασταν να πάτε για μπάλα και όχι να πιείτε και ό,τι άλλο υπήρχε. Ναι. ![]() Ναι!!!Σας τιμεί και πολύ μάλιστα. Αν ξυπνήσατε και τη γειτονιά σας τιμεί ακόμα περισσότερο. Αν όντως τότε άρχισε να ξεφεύγει τον τιμεί πολύ... ΟΧΙ!!! Μετά από αυτά δεν υπάρχει pro,δεν υπάρχει μπάλα,δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα! Με τιμεί που μόλις χτες έμαθα το πως γύρισα σπίτι το βράδυ που τέλειωσε η εξεταστική (27/7); Με τιμεί που μέχρι εκεί που θυμάμαι είχα ανακατέψει 6 ποτά και μετά δεν ξέρω τι άλλο με πότισαν; Μας τιμεί που είχαμε πει σε κάτι ξέμπαρκες γκόμενες να έρθουν στο πάρτυ που κάναμε και κατά τις 2 ευχόμασταν να μην έρθουν και μας δουν στην κατάσταση που ήμασταν; Μας τιμεί που ακόμα και σήμερα κανένας δεν παίρνει όρκο αν τελικά ήρθαν ή όχι; Μας τιμεί που έχουμε ήδη κανονίσει στο τέλος και αυτής της εξεταστικής να ξαναγίνουμε τόσο κουρούμπελα; | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Αν δεν σε πότισαν τίποτα παράξενο,μπορώ να πω πως ναι Όχι Όχι Αν αντέχουν τα συκώτια σας τόσο αλκοόλ... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με τιμεί που σήμερα ξύπνησα στις 2 το μεσημέρι?
Με τιμεί που αυτή τη στιγμή έχω τέρμα τη μουσική κ δεν με νοιάζει καθόλου? Τιμεί την κολλητή μου που δεν βλέπει την ώρα να γυρίσει Αθήνα? Τιμεί εμένα και την άλλη κολλητή μου που έχουμε κανονίσει το επόμενο καλοκαίρι απο τώρα? ![]() Με τιμεί που όσο πλησιάζει η ημερομηνία για τις βάσεις των σχολών αγχώνομαι όλο και πιο πολύ? ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:35.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος