|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1712 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1713 (permalink) |
|
Πράσινος Θεός
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: Στους 94.6
![]() |
KAI BEBAIA ΣΕ ΤΙΜΕΊ !!!
Ο Κύριος λόγος που έκανα εγγραφή σε αυτό το φόρουμ είναι η ύπαρξη fight club κοινότητας Άντε ρα παιδιά συνεχίστε έτσι και μην σταματήσετε να εκπέμπετε !!! |
|
|
|
|
|
#1716 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#1718 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Με τιμεί που παίζει να σε είδα πουθενά? ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1719 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Sorry και παλι αλλα τον ειδες αρχες Ιουλιου και το ποσταρεις αρχες Αυγουστου;;;;;;;
![]() Με τιμει που βρηκα ενα φιλο μου μετα απο 3 χρονια;; Τον τιμει που τοτε ειχε τρελα κοντο μαλλι και σημερα ειχε πολυ μακρυ; Με τιμει που δν τον γνωρισα;; Τον τιμει που οταν τον ρωτησα πως και αφησε μαλλι μου απαντησε για να κρυβει τα αυτια μου που ειναι σαν δορυφορικο πιατο; Μας τιμει που πηγαμε σε μπαρ κατα τις 12:30 και παραγγειλε φραπε;; Τιμει την σερβιτορα που τον κοιταζε σαν UFO oλη την ωρα; Με τιμει που μετα την Ικαρια εχω μεινει σε Αθηνα,Πατρα,Σελιανιτικα ομως στο προφιλ γραφει ακομα Σελιανιτικα; |
|
|
|
|
#1720 (permalink) | |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Παράθεση:
Ναι,αν του πάει όμως Ναι,γιατί άλλαξε το μαλλί του... ![]() Γι αυτό δεν είμαι και τόσο σίγουρη Ναι ![]() Όχι Αμέ | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:34.

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο