|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η χειραψία παλιά γινόταν για να δείχνει κανείς πως είναι άοπλος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ωχ αδερφε!
![]() |
τιμει τα κουνουπια που ειχαν περικυκλωσει το κρεβατι μου και με περιμεναν να ερθω;
με τιμει που μολις τα ειδα αντεγραψα τον νιο(ματριχ) και τα σκοτωσα ολα; με τιμει που τις σωρους των κουνουπιων τις εβαλα σε ενα κουτακι στο παραθυρο και εγραψα απεξω "για κοπιαστε"; ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Με τιμεί που όταν είχα πάει για καφέ στο Πόρτο πέτυχα τον Πλιάτσικα?
Με τιμεί που μόλις τον είδα έλεγα στου δικους μου ότι κάπου τον ξερω αυτόν? Τον τιμεί που στο χαλαρό στέκι που 'χα σκάσει με μαγιώ-βερμούδα και παντοφλα με δαχτυλοκοφτη εκείνος είχε έρθει λες και ήταν γαμπρός? Τον τιμεί που δεν τον αναγνώριζε κανείς από το καφέ? Με τιμεί που σαν γνωστός γραφικος μόλις έφυγε φώναζα, έλα μωρέ Πλιάτσικα αρρρρρρρώστια Τιμεί τις σερβιτόρες που άλλες με κοιταζαν με απορία και άλλες γέλαγαν? Τιμεί τους φίλους μου που κοιταζαν γύρω γύρω να δουν τον Πλιάτσικα και περίμεναν να δουν τον παλιο τραγουδιστή των Πυξ Λάξ? |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
σιγά... και εγώ χθες είδα στην Αγ. Παρασκευή τον Σουφλιά ναι... και εγώ δεν τον αναγνώρισα αμέσως όχι... εγώ πάλι τον είδα κλασικά ντυμένο παντελονάκι και πουκαμισάκι ναι... ισως αυτό ηθελε να πετύχει! ο Σουφλιάς πάντως καθότανε δίπλα από ένα λαμπατέρ όχι... είσαι κότα! να φώναζες μπροστά του! ναι... τί άλλο να έκαναν? να σε πέταγαν έξω? ναι... και εγώ αυτόν περίμενα τόση ώρα... μα καλα... δεν μίλαγες για τον Φίλιππο Πλιάτσικα? υπάρχει κι άλλος? ![]() εγώ πάλι ήμουνα τελείως διακριτική με τον Σουφλιά! η φίλη μου νόμιζε ότι ήξερε έναν μπράβο του... και μπαστακωθήκαμε έξω από το παράθυρο που καθότανε και κοιτάζαμε μέσα... και μέχρι τηλέφωνα άρχισε να παίρνει... άσε που του κόψαμε την θέα του ανθρώπου ![]() | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
δεν σε τιμεί που δεν έπεσες αμέσως για ύπνο... ![]() | |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Τιμεί την ΑΕΚ που έδωσε στον Ηρακλή τον Αγ. Κομβολίδη?
Τιμεί τον κοριτσόκοσμο της ΑΕΚ που τα 'χει βάψει μαύρα? ![]() Τιμεί τον κοριτσόκοσμο της ΑΕΚ που πλέον θα κυνηγούν γύρω γύρω από τους Θρακομακεδόνες μόνο τον Πλιάτσικα? ![]() Και δεν σας τιμεί που δεν ξέρετε τον Πλιάτσικα. LOL..... ![]() Βασίλης Πλιάτσικας - ΑΕΚ ![]() Φίλιππος Πλιάτσικας - Πυξ Λαξ και σόλο καριέρα πλέον ![]() Άγγελος Κομβολιδης - Ο φορ του μέλλοντος, το μεγαλο επιθετικό ταλέντο της ΑΕΚ, ο άνθρωπος που παράτησε την Στουτγάρδη για να ρθει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, ο γαμπρός της ευτυχίας, ο μια παίζω τρεις δεν παίζω.... Aπόσπασμα από πρώτη συνέντευξη του Κομβο στην sportime όταν μεταγράφηκε από την Στουτγαρδη στην ΑΕΚ το 2005: - Ισχύει ότι πρότυπό σου είναι ο Χαριστέας; «Μ’ αρέσει πολύ στο στυλ του. Είναι ωραίος ο τρόπος που παίζει και θα ήθελα να παίξω κι εγώ έτσι. Το μεγάλο μου πρότυπο, όμως, είναι ο Φαν Νίστελροϊ. Μακάρι κάποτε να του μοιάσω». Εντάξει από κει και πέρα καταλαβαίνεις....... ![]() |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 25-07-2007 στις 14:57. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Σε τιμεί που σκότωσες αλλά όταν τα κουνούπια είναι πάνω από 4-5 ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν τα σκότωσες όλα,εμφανίζονται συνεχώς κι άλλα που δεν είχες υπολογίσει. Χαλαρά ναι... ![]() Παράθεση:
Ναι. Όχι. Όχι. Ναι. Ναι. Ναι. | ||
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
με τιμεί που πήγα χθες σε στρώσιμο νυφικού κρεβατιού... και εκεί που γέλαγα... με έσπρωξαν... και μου είπαν στρώσε???
οι ανύπαντρες μονο στρώνουν και ήμουνα 1 από τις 4... ![]() και με τιμεί που δεν ήξερα το έθιμο... και έστρωνα καλα... και ο γαμπρός ξέστρωνε συνέχεια και μου είχε σπάσει τα νεύρα... και όλοι γέλαγαν... τον τιμεί που σταμάτησε μόλις είπα... ότι όσες φορές ξεστρώνει τόσα παιδιά θα κάνει... τς τς τς... ευθυνόφοβοι άντρες.... ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:35.

Υβριδικός τρόπος