|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1442 (permalink) | ||
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Σε τιμεί που είσαι τόσο προβλέψιμος ;; | ||
|
|
|
|
|
|
#1443 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1444 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που βγαίνοντας από την εξέταση σήμερα δεν είχα καταλάβει πως η καθηγήτρια ήταν πίσω μου και σε ερώτηση φίλου μου για το πως έγραψα απάντησα "Άνετα,μεγάλη παραλία το μάθημα";
Την τιμεί που με στραβοκοίταξε; Με τιμεί που έγινα Λούης; |
|
|
|
|
|
|
#1445 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
η καθηγητρια καλη ηταν?? χεχε δεν ξερω αλλα εχω παθος με καθηγητριουλες..εμενα η καθηγητρια αγγλικων ειναι και **************...ουπς?εβρισα??
|
![]() Αναγεννήθηκα σαν το Φοίνικα μέσα απ' την τέφρα μου Πνέει ο Ιχώρ μέσα κάθε φλέβα μου Μαύρα πέπλα που μου εμποδίζαν την αληθινή όραση του καλού Σκίζονται και χάνονται από εμπρός μου Άλλαξε εντός μου ο ρυθμός του κόσμου Το μυαλό μου διαυγές... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Astrolabos : 05-07-2007 στις 16:11. Αιτία: 1η Κίτρινη κάρτα |
|
|
|
|
|
|
#1448 (permalink) | |
|
carpe diem
![]() |
Παράθεση:
αλλά ψάχνοντας μαθαίνεις... οπότε σε τιμεί ακόμα περισσότερο... Με τιμεί που με τσίμησε σφήγκα την ώρα που οδηγούσα? Την τιμεί που κατάφερε να με τσιμπήσει στη μέση, ενώ φοράω φουστάνι? Με τιμεί που έχω λιώσει στην αμωνία? Με τιμεί που άργησα μια ώρα στη δουλειά...? επειδή έχασα προαστιακό? ![]() | |
|
|
|
|
|
#1449 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τίμει σερβιτορο ταβερνειου που στο αιτημα της παρεας μου ''μας φερνετε λιγες χαρτοπετσετες?'' απαντησε ''νομιζω εχετε λιγες ακομα!'' ???
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:46.

του και συνέχισε τα δικά του..

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο