|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην "Τορά", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1371 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Ενα προσφατο:
Με τιμει που ξαγρυπνησα εξαιτιας καποιων ηλιθιων πουλιων; (για περισσοτερες λεπτομερειες δειτε το "εκτος θεματος") Και ενα "μπαγιατικο": Τιμει εναν φιλο μου που μου ειπε οτι μοιαζω με τον Εντγκαρ Μπαρετο; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1372 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Μάλλον όχι | |
|
|
|
|
|
|
#1374 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Με τιμεί που αγόρασα βενζινοκίνητο με 600Ε???
Με τιμεί που η βενζίνα κάνει 12,5 Ε το λίτρο??? Τιμά τον φίλο μου που μου έκανε ζημιά 100Ε??? Με τιμεί που μέσα σε μία βδομάδα αφότου το πήρα έχω πληρώσει 250Ε??? Τιμά τον μαγαζάτορα που μόλις με βλέπει τρίβει τα χέρια του??? |
|
|
|
|
|
#1377 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
με τιμει που ειδα σημερα την πρωην μου ππου ακομα την γουσταρω στο συνταγμα της μιλησα ενο με ειχε στο φτυσιμο,αφου ιδρωσα ολοκληρος εφυγα αδιαφορος?ε δεν θα γινω εγω το σκυλακι της!
|
|
|
|
|
|
#1379 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Καλά πολύ ακριβή την πληρώνεις την νιτρομεθάνη ρε φίλε? Δεν τον τιμεί που σου κανε ζημιά 100 ευρώ. Καλός σβαρνιάρης πρέπει να 'ναι. Όχι δεν σε τιμεί. Ναι εκείνον τον τιμεί. Εσένα δεν σε τιμεί που σε θεωρεί κορόιδο | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο