|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
που βρεχει ρε παιδια και γω δεν το ξερω?σρ κιολας αλλα κοιμομουν...τι εννοεις οτι βρεχει?σταχτη?
επιπλεον,με τιμαει που μου εκανε ανπτ η κοπελα που ανεφερα χθες,δεν εχω καρτα και βαριεμαι να παω μεχρι το ψιλικατζιδικο! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με δηλώσεις του τόνισε ότι "στην Ευρώπη γελάνε μαζί μας. Έχουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα".
![]() ![]() ![]() τι λες ρε μεγαλε ? μπορει να μην ειναι το κορυφαιο, αλλα σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα. οταν λες ενα απο τα χειροτερα δηλαδη εννοεις ειναι ισαξιο η χειροτερο απο της γερμανιας ? η της αγγλιας που δεν ξερω καν αν υπαρχει ? η της κροατιας ? η της τουρκιας ? η της ουκρανιας ? η της σερβιας ?? δηλαδη εκτος απο ισπανια, ιταλια και αντε και ρωσια(που και παλι εκει 2-3 ομαδες ειναι δυνατες) ποια αλλα ειναι καλυτερα ? σε βαρεσε η ζεστη στο κεφαλι μολις γυρισες ελλαδα ? |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με τιμεί που έλεγα πως θα διαβάσω όλη νύχτα αλλά μετά από τηλέφωνο φίλου μου και ασφυκτική πίεση 10 δευτερολέπτων (όσο διαρκεί η ερώτηση: "Πάμε για κανα ποτό;") σταμάτησα και πήγα Ρίο;
Με τιμεί που αν δεν κατέβει το Άγιο Πνεύμα προς το σπίτι μου δεν με βλέπω καλά στην εξεταστική; Με τιμεί που παρ' όλα αυτά πριν τις 16/8 δεν πρόκειται να αγχωθώ με τίποτα; |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
ΟΧΙ (το Άγιο Πνεύμα είναι διακοπές )ΝΑΙ (κλασικό γατόνι ) | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Με τιμει που επειδη απο ενα σημειο και μετα στο θεμα "τοπος καταγωγης" ελιωσα στο γελιο δεν διαβασα αλλο επειδη ο διπλανος μου ειχε αρχισει να με κοιτα με στραβο ματι;
Με τιμει που θα ξαναπαω γιατι εφυγε; Μα ελεος... Το γατονι παγκρατιωτισσα? Παμε καλα ή μας βαρεσε η ζεστη? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
)ΝΑΙ Ο συνδυασμός ζέστης και αγαμίας κάνει θαύματα... Επομένως, με την άνοδο της θερμοκρασίας, αναμένουμε να δούμε το γατόνι και σε πιο καυτούς ρόλους (βραζιλιάνα χορεύτρια, σέξι καμπαρετζού κτλ) ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πωωωπωωω! Αν ειναι αληθεια πως το γελιο σου προσθετει ζωη απο σημερα πιστευω πως θα τα φτασω τα 100 ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10.

επιπλεον,με τιμαει που μου εκανε ανπτ η κοπελα που ανεφερα χθες,δεν εχω καρτα και βαριεμαι να παω μεχρι το ψιλικατζιδικο!

)
)
Υβριδικός τρόπος