![]() |
Απάντηση: Με τιμεί που...
με τιμεί που τώρα θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα... με τρελή παρέα?
με τιμεί που τόση ώρα έκανα απολύμανση στο υπνοδωμάτιο... επειδή το κουτάβι μου έσκισε την σίτα και μπήκε μέσα... και κοιμόταν στο κρεβάτι μου? |
Yeah!!!!
Yeah!!!! Επίσης τιμεί και το κουτάβι σου που είναι αλανιάρικο :P |
Παράθεση:
Εσένα σε τιμεί,το κουτάβι σου όχι και τόσο. |
Παράθεση:
Ασε το κουτάβι ήσυχο... |
Με τιμεί που θα κάνω νάνι στο πάτωμα, γιατί ένα σμήνος κονοπες σε μέγεθος ελικοπτερου, θεωρούν αεροδρόμιο το κρεβάτι μου ;
|
Παράθεση:
|
Με τιμεί που έχω φωτογραφία από τη Λούτσα κατακαλόκαιρο που είμαι με μακρυμάνικο με τις παλάμες μέσα από τα μανίκια και παντελόνι με τις κάλτσες από πάνω λόγω προτίμησης των κουνουπιών στο αίμα μου και κακού ιστορικού;
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Τιμεί τους κ@ριόληδες τους καθηγητές που σε υποτιθέμενη "βοηθητική" πρόοδο μας γ@μησαν χειρότερα από εξεταστική;
Με τιμεί που σε ερώτηση "Τι κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα" απάντησα "Τη ζωή μου δύσκολη Σαββατιάτικα"; Με τιμεί που έκατσα μέσα κανα μισάωρο μόνο και μόνο για να κάνω σκριν στους από πίσω που προσπαθούσαν να αντιγράψουν; Με τιμεί που η καθηγήτρια μου είπε "αν ξαναμιλήσεις θα σου μονογράψω την κόλλα"; Με τιμεί που είχα να το ακούσω από το Γυμνάσιο; Με τιμεί που της απάντησα "τουλάχιστον θα πάρω μια μονάδα,από το μηδέν είναι καλύτερα"; |
Παράθεση:
ΝΑΙ (Χαχαχα) ΝΑΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΝΑΙ (Χαχαχαχα x 2) ;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin