WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

MaDa 22-06-2007 21:45

Απάντηση: Με τιμεί που...

με τιμεί που τώρα θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα... με τρελή παρέα?

με τιμεί που τόση ώρα έκανα απολύμανση στο υπνοδωμάτιο... επειδή το κουτάβι μου έσκισε την σίτα και μπήκε μέσα... και κοιμόταν στο κρεβάτι μου?

greekfansws 22-06-2007 21:48

Yeah!!!!
Yeah!!!! Επίσης τιμεί και το κουτάβι σου που είναι αλανιάρικο :P

gatoni 22-06-2007 21:48

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 17694)

με τιμεί που τόση ώρα έκανα απολύμανση στο υπνοδωμάτιο... επειδή το κουτάβι μου έσκισε την σίτα και μπήκε μέσα... και κοιμόταν στο κρεβάτι μου?

Εννοείται, βραδινό μπάνιο para siempre... :clap::clap::clap:
Εσένα σε τιμεί,το κουτάβι σου όχι και τόσο.

Liverpoulaios 23-06-2007 00:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa (Μήνυμα 17694)

:cry::cry:Θέλω κι εγώ:cry::cry:
Ασε το κουτάβι ήσυχο...

paullina 23-06-2007 03:14

Με τιμεί που θα κάνω νάνι στο πάτωμα, γιατί ένα σμήνος κονοπες σε μέγεθος ελικοπτερου, θεωρούν αεροδρόμιο το κρεβάτι μου ;

Slipknot 23-06-2007 04:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο paullina (Μήνυμα 17742)
Με τιμεί που θα κάνω νάνι στο πάτωμα, γιατί ένα σμήνος κονοπες σε μέγεθος ελικοπτερου, θεωρούν αεροδρόμιο το κρεβάτι μου ;

Τελικα δε νομιζω να τη γλιτωσεις αλλα σε τιμει μονο και μονο για την προσπαθεια.

xoulk13 23-06-2007 11:20

Με τιμεί που έχω φωτογραφία από τη Λούτσα κατακαλόκαιρο που είμαι με μακρυμάνικο με τις παλάμες μέσα από τα μανίκια και παντελόνι με τις κάλτσες από πάνω λόγω προτίμησης των κουνουπιών στο αίμα μου και κακού ιστορικού;

Cantona13 23-06-2007 12:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 17067)
τελικα θα πας να δωσεις; εγω στη θεση σου δεν θα πηγαινα παντως

Τελικά πήγα αλλα πρόλαβα το τελευταίο δεκάλεπτο και λίγο από το τρίτο:angry:
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 17126)
Εχω ολη την καλη διαθεση να πω ''ΝΑΙ'' και για τα δυο , αλλα ρε παληκαρι, σε ολα τα ματς των αμπαλων μαζι αντε να σ εχω ακουσει να λες τρεις λεξεις συνολικα. Δε μπορω να φανταστω να φωναζεις κιολας

Φοβάμαι μην γίνω εκνευριστικός και δεν θέλω να αγχώνω τους συμπαίκτες μου! Χωρίς πλακα! Τώρα άμα γουστάρετε εμψύχωση θα φωνάζω τίποτα "πάμε παλικαρια" κλπ. Και στο δεύτερο, εντάξει, μονος μου ήμουν στο σπίτι και να με άκουσαν που θα ξέρουν ότι ήμουν εγώ!;p
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 17751)
Με τιμεί που έχω φωτογραφία από τη Λούτσα κατακαλόκαιρο που είμαι με μακρυμάνικο με τις παλάμες μέσα από τα μανίκια και παντελόνι με τις κάλτσες από πάνω λόγω προτίμησης των κουνουπιών στο αίμα μου και κακού ιστορικού;

Ναι γιατί είναι μια συγκινητική προσπάθεια για να γλιτώσεις από το μένος των κουνουπιών:P

gatoni 23-06-2007 14:17

Τιμεί τους κ@ριόληδες τους καθηγητές που σε υποτιθέμενη "βοηθητική" πρόοδο μας γ@μησαν χειρότερα από εξεταστική;
Με τιμεί που σε ερώτηση "Τι κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα" απάντησα "Τη ζωή μου δύσκολη Σαββατιάτικα";
Με τιμεί που έκατσα μέσα κανα μισάωρο μόνο και μόνο για να κάνω σκριν στους από πίσω που προσπαθούσαν να αντιγράψουν;
Με τιμεί που η καθηγήτρια μου είπε "αν ξαναμιλήσεις θα σου μονογράψω την κόλλα";
Με τιμεί που είχα να το ακούσω από το Γυμνάσιο;
Με τιμεί που της απάντησα "τουλάχιστον θα πάρω μια μονάδα,από το μηδέν είναι καλύτερα";

depoina 23-06-2007 14:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 17768)
Τιμεί τους κ@ριόληδες τους καθηγητές που σε υποτιθέμενη "βοηθητική" πρόοδο μας γ@μησαν χειρότερα από εξεταστική;
Με τιμεί που σε ερώτηση "Τι κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα" απάντησα "Τη ζωή μου δύσκολη Σαββατιάτικα";
Με τιμεί που έκατσα μέσα κανα μισάωρο μόνο και μόνο για να κάνω σκριν στους από πίσω που προσπαθούσαν να αντιγράψουν;
Με τιμεί που η καθηγήτρια μου είπε "αν ξαναμιλήσεις θα σου μονογράψω την κόλλα";
Με τιμεί που είχα να το ακούσω από το Γυμνάσιο;
Με τιμεί που της απάντησα "τουλάχιστον θα πάρω μια μονάδα,από το μηδέν είναι καλύτερα";

ΟΧΙ
ΝΑΙ (Χαχαχα)
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΟΧΙ
ΝΑΙ (Χαχαχαχα x 2) ;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0