WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Με τιμεί που... (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-11.html)

MaDa 22-06-2007 16:02

Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 17647)
Δεν σε τιμεί να περίμενες να κρυώσει να δοκιμάσεις και μετά να πας στη δουλειά. lol

ήταν καυτό... και θέλω 45λεπτά να έρθω στη δουλειά... και ήδη άργησα 20 λεπτά...

αλλά μόλις σχολάσω... πάω να ορμήσωωω

gatoni 22-06-2007 16:20

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο hanter (Μήνυμα 17614)
με τιμει που γυρισα 3 η ωρα σπιτι πετυχα κατα λαθος το σαιτ και διαβασα τις 50 πρωτες σελιδες του φορουμ;
με τιμει που μετα απο αυτο εκανα εγγραφη;
με τιμει που μετα την εγγραφη διαβασα και τις υπολοιπες σελιδες μεχρι το πρωι;:P

Ναι σε όλα,είσαι καμμένος κι αυτό σε τιμεί αφάνταστα.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο MaDa
με τιμεί που έφτιαξα γλυκό... και δεν δοκίμασα???

Σε τιμεί που έφτιαξες,δεν σε τιμεί που δεν δοκίμασες αλλά είχες σοβαρό λόγο οπότε δικαιολογείσαι!;p

Με τιμεί που έχω 2 ώρες κενό για το εργαστήριο,είμαι στη βιβλιοθήκη και σκοτώνω την ώρα μου στο Ίντερνετ αντί να διαβάσω;

mousaka+10 22-06-2007 16:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 17652)

Με τιμεί που έχω 2 ώρες κενό για το εργαστήριο,είμαι στη βιβλιοθήκη και σκοτώνω την ώρα μου στο Ίντερνετ αντί να διαβάσω;

Φυσικα και σε τιμει.

MaDa 22-06-2007 16:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 17652)

τελείως σε τιμεί...

σουπερ σε βρίσκω!!!

τυχαια μπορεί να βρεις κάτι σημαντικό...
ή κάνεις προπόνηση... στον χειρισμό Η/Υ

:clap:

xoulk13 22-06-2007 17:05

Με τιμεί που έπιασα διάβασμα εδώ και 3 μέρες;Πάμε μωρή αρρώστια Μπάκο να τους δείξουμε ποιοι είμαστε!!

Τιμεί διάφορους φίλους μου που επειδή έχω βγάλει πρόγραμμα για το διάβασμα με δουλεύουν ή μου στέλνουν "σήκω να ανολιξεις κανένα βιβλίο";

mousaka+10 22-06-2007 17:12

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο xoulk13 (Μήνυμα 17662)
Με τιμεί που έπιασα διάβασμα εδώ και 3 μέρες;Πάμε μωρή αρρώστια Μπάκο να τους δείξουμε ποιοι είμαστε!!

Τιμεί διάφορους φίλους μου που επειδή έχω βγάλει πρόγραμμα για το διάβασμα με δουλεύουν ή μου στέλνουν "σήκω να ανολιξεις κανένα βιβλίο";

Οχι και πολυ.Το Μπακο τι ειναι;

Δεν τους τιμει καθολου.Οταν λες ανολιξεις τι εννοεις;

MaDa 22-06-2007 17:36

Παράθεση:

σε τιμούν όλα...

εκτό του ότι μπερδεύεις τον τόνο με το λ...

από Θεσαλλλλλλλλλλλονίκη είσαι να υποθέσω???

μάλλον ανοίξεις ήθελες να πεις... αντί για ανολιξεις... ε???

kalo!!!

;p

TALOS 22-06-2007 18:32

Παράθεση:

:armed:

mousaka+10 22-06-2007 20:33

Με τιμει που καρφωνω σε μια μπασκετα απο το sporty πηδοντας πανω απο σκαμνια,καρεκλες κλπ;
Με τιμει που δεν εχω φαει ακομα τα μουτρα μου;

Liverpoulaios 22-06-2007 20:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 17685)
Με τιμει που καρφωνω σε μια μπασκετα απο το sporty πηδοντας πανω απο σκαμνια,καρεκλες κλπ;
Με τιμει που δεν εχω φαει ακομα τα μουτρα μου;

Όχι
Ναι

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0