|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι Η.Π.Α. παράγουν το 19% της παγκόσμιας ποσότητας σκουπιδιών, με τον μέσο Αμερικανό να είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη (2 κιλά ημερησίως). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Και τωρα θα κανω αποκαλυψεις
Τιμει τον γατονη που επειδη του ειπε ο βελγος οτι θα του παρουν τον καφε στον ελεγχο τον ηπιε μονορουφι μεσα σε τρια λεπτα Οποιος ακουει τς βελγοι αυτα παθαινειΤιμει τον καφε που δεν κατασχεθηκε τελικα αλλα πλεον υπηρχε μονο το πλαστικο κυπελλακι ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
Τιμεί τον γατόνη και όχι τον Βέλγο. | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Τιμει αυτους τους παλιομ@λακες που φτιαχνουν το προγραμμα που μας εχουν βαλει ΑΥΡΙΟ να γραφουμε 6:30-9:30;
Ρε αχρηστοι, ηλιθιοι, βλαμμενοι, καραγκιοζηδες και ολα τα σχετικα επειδη εσεις δεν γ@ματε ειπατε να γ@μησετε τους πρωτοετεις!; Εχει μπασκετ αυριο ηλιθιοι! Μια δουλεια σας εχουν βαλει και αυτην δεν μπορειτε να την κανετε σωστα! Με τιμει που το παραπανω θα το βαλω και στο θεμα "Flamming"; |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cantona13 : 19-06-2007 στις 13:54. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:38.

Οποιος ακουει τς βελγοι αυτα παθαινει

) ναι αν δεν το ξανακανεις! Αντε με τις κοπανες! Εκτος αν το κανεις για να μαθεις απο εμενα αλλα τα posts μου μενουν και οταν εγω δεν ειμαι εδω
Υβριδικός τρόπος