|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρώτη ομιλούσα κούκλα παρουσιάστηκε από τον Γιόχαν Μέιλζελ το 1820, ενώ βελτιώθηκε το 1887 από τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφάρμοσε στο παιχνίδι τον φωνογράφο του | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Kάτσε να σε λιβανίσουμε λίγο γιατί δεν είσαι καλά, μου φαίνεται....Όχι δεν τους τιμεί και σε καταλαβαίνω τι πίκρα τραβάς (Σάββατο - σχολή = φρίκη).... Όχι δεν σε τιμεί να λιώσεις..... Ήρεμα, ήρεμα δεν είσαι τρομοκράτης. Ήρεμα, ήρεμα είσαι το θύμα μιας αγάπης lol...... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
Όχι Ναι για τον πρώτο λόγο. Εσένα σε τιμεί τους άμπαλους που σου βάζουν μάθημα δεν τιμεί που έπρεπε να κάναμε μπάνια στην παραλία μέρες που είναι.... Και κάτι άλλο δεν τους τιμεί. Ρε φιλαράκια καθηγητές όταν βάζεις το 4,5 τί διαφορά έχει από το 5 βάλτο μου εκεί να μην με πεδεύεις ![]() | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
![]() Καθόλου Ναι Πολύ όμως.... | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
take your time ανετα δε θελω μ@λ@κιες Παράθεση:
τους τιμει γιατι οταν ''μεθαυριο'' στη δουλεια σου πρεπει να ετοιμασεις δυο παρουσιασεις ή δυο οτιδηποτε σε ορισμενο χρονικο διαστημα θα χεις ξαναπερασει απο τετοιο σταδιο και δα διαχειριστεις πιο σωστα την κατασταση (καλα οταν σοβαρευω ειμαι πολυ κα*λα) ΝΑΙ Ναι ρε με τα αιδοια τους καθηγητες | |||
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Desert rose
|
Mε τιμεί η μεσημεριανή μου κοπάνα....για μακροβούτια?
Με τιμεί που μόλις συνδέθηκα world, έπεσε ο σέρβερ για λίγο? Με τιμεί να απαντήσω στον ΤΑLO ,ότι η Π-αιδοία σαν τέτοια που είναι ,διαθέτει καθηγητές που σετάρουν στην φιλοσοφία της...? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Η παιδεια δεν ειναι θεμα καθηγητων. Η εκπαιδευση ναι | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
sail away...
|
Με τιμεί που φεύγω ΣΚ για βουτιές και σε 17 μέρες αδειάρω και την κοπανάω?
![]() Με τιμεί που το μόνο που με απασχολεί είναι το τι καιρό θα κάνει στις διακοπές μου? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Desert rose
|
Παράθεση:
Η παιδεία έτσι όπως την τοποθετείς στην έννοια του πολιτισμού , είναι αποκλειστικό ζήτημα των καθηγητών που θα την διδάξουν μέσα απο την εκπαίδευση. | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Με τιμεί που σήμερα θα φάω την κίνηση της παραλιακής;
Με τιμεί που δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω αμάξι ή όχι; Με τιμεί που ενώ όσους έχω ρωτήσει από τη σχολή έχουν αρχίσει διάβασμα,εγώ ακόμα συλλέγω βιβλία και δε νιώθω; Με τιμεί που αύριο όταν κάνω βλακείες στον αγώνα θα σας λέω ότι φταίει το χτεσινό ξενύχτι; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:58.

Kάτσε να σε λιβανίσουμε λίγο γιατί δεν είσαι καλά, μου φαίνεται....

Υβριδικός τρόπος