|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχει από μια πόλη σε κάθε ήπειρο της Γης που ονομάζεται Ρώμη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1161 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Αλήθεια ρε παιδιά, αυτός ο καταπληκτικός Νίνης (και το εννοώ τώρα που το λέω), γιατί δεν προτιμήτε απο τον Πεσέιρο;
|
|
|
|
|
|
|
#1164 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1165 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Εχει περιοδο γι' αυτο δεν τον βαζει....
Δεν τον βαζει γιατι ειναι στην αναπτυξη και δεν θέλει να τον κάψει. Καλά κάνει. Θα παίξει.... |
|
|
|
|
|
|
#1168 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
π.χ. στον ΑΟΧ, δόξα το Θεό, φέτος δεν έχει χτυπήσει κάποιος απ' τους μικρούς! Και μόνο ο μακροχρόνια τραυματίας Περάκης (που μπαίνει σε μια βδομάδα κανονικά) ήταν πρόβλημα. Όλα τα άλλα είχαν ξεπεραστεί σε μια βδομάδα. Σε επίπεδο ομάδων Παναθηναϊκου αλίμονο και είναι αυτό αιτία. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έκανε μια διαφορά ο μικρός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. | |
|
|
|
|
|
|
#1169 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
O Σωτήρης Νίνης είναι ένα ταλέντο, σε αυτό δεν χωρά αμφιβολία....
Αλλά το να βάζεις ένα 90αρι να παίζει συνεχώς δεν κάνει καλο.... Μην μου τον συγκρινετε με τους εξω παικτες. Μου λενε οι "ειδικοι" πως ο Ρουνει έπαιζε απο τα 16 του αλλά τους αντιπαραθέτω το επιχείρημα ότι τι σωματοδομή έχει ο Γουέιν και τι ο Νίνης. Άσε που ο Ρούνει είχε κανονικές σεξουαλικές σχέσεις από τα 12 του, έπαιζε και μποξ και μέχρι τα 16 είχε τρίχα σαν πουλόβερ.... ![]() Κακά τα ψέμματα ο Νίνης πέρσι έκανε την διαφορά γιατί είχε την φρεσκάδα που χρειαζόταν, την ταχύτητα που χρειάζεται και το απαραίτητο ποδοσφαιρικό μυαλό. Προσωπικά παίκτη με τέτοιο σπάσιμο μέσης δεν έχω ξαναδεί, τελείως υδραυλική μέση. Επίσης έχει ποικιλία σε ντριμπλάρισμα και αρκετά καλή σέντρα.... Αλλά όπως προείπα είναι σε δύσκολη ηλικία. Δεν μπορεί ο Νίνης να μπαίνει και να παίζει με το κάθε είδους αριστερό μπακ. Με τον κάθε Ποπόφ, με τον κάθε Μασσάρα, με τον κάθε Γελαδάρη και άλλους ακραίους μπακ που ενάντια στην ταχύτητα και την τεχνική αντιπαραθέτουν δύναμη. Εκεί υστερεί ο Νίνης. Μετά από κάθε ματς το σώμα του πονά και προσπαθεί να συνέλθει. Πρέπει να τσιμεντωθεί (καλή αναλογια κιλών - ύψους) για να την παλέψει. Όταν γίνει αυτό τότε θα μας χαιρετήσει και θα πάει να παίξει στην Ευρώπη γιατί εκεί του αξίζει να παίζει και γιατί είναι προορισμένος να πετύχει.... ΥΓ: Εδώ η Μπενφίκα δεν βάζει τον Φρέντι Αντου να παίζει που ναι σαν κορμός δέντρου από θέμα σωματικής κατασκευής και οι φίλοι του ΠΑΟ μου θέλουν τον Νίνη βασικό. Αλλά αυτοί είστε.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1170 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Συμφωνώ με τον Νίκο σε ότι λέει,άλλη προπόνηση έχουν κάνει τα 16χρόνα στην ελλάδα και άλλη στις άλλες χώρες του εξωτερικού, όλοι θέλουν να δούν τον Νίνη να παίζει,αλλά κανείς να παίζει για λίγο και μετά να είναι τραυματίας....
Mazda έπαιζε πέρσι σε εσάς ένα αριστερό μπάκ,ονόματι Αθανασόπουλος? |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:54.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο