|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#973 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
πρώτες εντυπώσεις από αυτούς που δεν ξέραμε...
καλοί μου φαίνονται οι: αρουαμπαρένα, ράμος από αεκ λούαΧ2, γκαλέτι και λεντέσμα από οσφπ μάτος, ντογιέ και ο δημούτσος από παο σαρμιέντο (έχω και μια συμπάθεια σε αυτόν από το μάνατζερ) από λάρισα μπερτέ (επίσης συμπάθεια λόγω μάνατζερ) από πανιώνιο πόι από ξάνθη φιλομένο από αστέρα πατάτες μου φαίνονται οι: μορέτο και ζεράλντο άλβες από αεκ κοβάσεβιτς και νούνιες από οσφπ ενακαρίρε (μάλλον παίρνει και το σχετικό βραβείο) από παο ολες του ηρακλή οι υπόλοιπες του αστέρα βέβαια νωρίς είναι ακόμα θα δείξει... |
|
|
|
|
|
|
#980 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού», αποκάλυψε ο Μίλος Τεόντοσιτς μιλώντας σε εφημερίδα της Σερβίας, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις τελευταίες πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και του ίδιου. «Θα ήθελα στον πλευρό μου, τον Γιασικεβίτσιους», τόνισε ο 20χρονος γκαρντ. «Δεν πρόκειται να έρθει στον Ολυμπιακό ο Σάρας», δήλωσε ο ατζέντης του Λιθουανού γκαρντ, Μαουρίτσιου Μπαλντούτσι.
απο sportfm.gr ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣ ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο