WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Βοναπάρτη, ο Τζερόμ Ναπολέων Βοναπάρτης, πέθανε το 1945, όταν μπερδεύτηκε στο λουρί του σκύλου του και έπεσε στο έδαφος.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-04-2007, 17:14   #21 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Ο Ζιντάν, ο Φίγκο, ο Ρονάλντο πήγαν στην Ρεάλ και κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος βελτιώθηκε. Είναι λογικό αν παίρνεις παίχτες φτασμένους να μην έχουν βελτίωση. Όπως και αν παίζουν από πολύ μικροί στην ομάδα, όπως Ράμος, ο Ραούλ, ο Μοριέντες.

Είναι απλά εμπάθεια να λες ότι " όποιος πάει στην Ρεάλ καταστρέφεται ", από την στιγμή που οποιοσδήποτε προπονητής και παίχτης στον κόσμο θέλει να παίξει σ' αυτή την ομάδα. Πες μου έναν που να έχει καταστραφεί.

Τώρα για τον Κρ.Ρονάλντο δεν νομίζω να καταστραφεί, ειδικά με τον Μουρίνιο προπονητή.

Εγώ για Κρ. Ρονάλντο θα έδινα 40 εκ. ευρώ τον Κασάνο και το Ρομπίνιο.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-2007, 18:26   #22 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ???

και να ειμαι εμπαθης

εγω εχω στο μυαλο μου διαφορους παικταραδες τυπου ρομπινιο ντιαρα που απο τοτε που πηγαν πηραν την κατω βολτα, εχω στο μυαλο μου μπεκαμ που καταστραφηκε, οουεν που τον εφαγε η μαρμαγκα, γουντγκειτ ας μην αναφερθει καν λογω τραυματισμων, τον καναβαρο που ειναι αγνωριστος, και μετα υπαρχει και η μαυρη τρυπα στο κεντρο της ρεαλ που τρωει οποιον παικτη παιζει εκει. καμπιασο, ελγκερα που εξαφανιστηκε χωρις λογο μεχρι να ψιλο-επανελθει φετος, ντιαρα, καλα ο εμερσον ειναι σαπιος ουτως η αλλως αλλα στη γιουβεντους ποτε δεν επαιζε τοσο χαλια, μετα ειναι ο σολαρι που κατα τη γνωμη μου ηταν μεγαλος παικταρας και χαθηκε και αυτος και τωρα παλευει με τους κατσαπλιαδες στις προπονησεις της ιντερ, κατι παικτακια πχ πορτιγιο που ηταν πολλα υποσχομενα που και αυτα τα εφαγε το μαυρο σκοταδι, ο ρεγες πηγε φετος και χαθηκε, ο μπαπτιστα πηγε εκει απο τη σεβιλλη και χαθηκε και αν κατσω και σκεφτω θα μου ερθουν και καποιοι αλλοι.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ημουν παικτης κατω των 28 και ηταν να παρω μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα η ρεαλ θα ηταν απο τις τελευταιες μου επιλογες. εχει χασει την αιγλη και τον αερα που ειχε πριν απο πεντε χρονια αυτη η ομαδα. και μονο εσχατως εχει αρχισει να επενδυει στο μελλον.

αν ημουν ο κριστιανο ροναλντο θα καθομουν στη μαντσεστερ ακομα μερικα χρονια, ισως μεχρι τα 24-25 και μετα ισως επαιρνα μεταγραφη σε καποια ισπανικη ομαδα, μπαρτσελονα η βαλενθια, η εναλλακτικα στη μιλαν.
Παλιά 13-04-2007, 19:12   #23 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot

Οταν ειπα οτι ο Ροναλντο θα καταστραφει στη Ρεαλ, δεν εννοω πως δεν θα εχει βελτιωση ή οτι δεν θα παιζει καλα.
Αλλα με την κατασταση στην οποια βρισκεται αυτη τη στιγμη η Ρεαλ (παιχτες και προπονητες ερχονται και φευγουν) δεν θα μπορει να αναδειχθει και να ξεδιπλωσει το ταλεντο του.
Η Μπαρτσελονα ειναι διαφορετικη περιπτωση. Πιστευω πως φετος ηταν απλα ατυχη με τους τραυματισμους. Αποδειχθηκε πως τα δευτερα δεν μπορουν να κανουν την δουλεια του Μεσι και του Ετο. Πιστευω πως η ομαδα θα επανελθει του χρονου. Ομως και παλι δεν νομιζω η Μπαρτσελονα να διαθεσει τοσα χρηματα για μεταγραφη.

Αλλα πειτε μου εναν λογο για να φυγει ο Ροναλντο απ'τη Μαντσεστερ. ΕΝΑΝ.

Για την νεα προκληση στην καριερα του?
Για να αγωνιζεται σε υψηλοτερο επιπεδο?
Γιατι η Ρεαλ ειναι καλυτερη ομαδα απ'την Μαντσεστερ αυτη τη στιγμη?
Για τα λεφτα? Μονο γι' αυτο. Αν ειναι σκατομυαλος.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-2007, 19:33   #24 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

η μπαρτσελονα ειναι παραδοσιακα ατυχη με τους τραυματισμους. σε βαθμο που να λες οτι αυτο πια δεν ειναι ατυχια αλλα ισως φταιει κατι αλλο. αυτη η ομαδα βρισκεται σε μια πολυ σημαντικη στιγμη της ιστοριας της, γιατι εχει 4 5 παικτες που ειναι πολυ δυσκολο να συγκεντρωθουν σε ΤΟΣΟ καλη ηλικια σε μια ομαδα. μεσι, ετο, τσαβι, ροναλντινιο, ντεκο, ειναι ενα τελειο μιγμα εμπειριας(ντεκο), ταχυτητας(ετο) θεαματικοτητας(ρονι, μεσι) ουσιας και εξυπναδας(τσαβι). συν τον ινιεστα που ειναι ενας νεος τσαβι συν τον πουγιολ. αν δεν τους αξιοποιησει σωστα, δηλαδη με επιπλεον λυσεις στην επιθεση και στην αμυνα και με εναν καλο τερματοφυλακα ισως χασει την μεγαλυτερη ευκαιρια να ξεφυγει απο τον χαρακτηρισμο της μεγαλομεσαιας ομαδας.

αν ερθει ο ανρι υπαρχει ελπιδα.
Παλιά 13-04-2007, 20:43   #25 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot

Εγω πιστευω πως του χρονου η επιθεση της Μπαρτσελονα θα βρει παλι το δρομο της. Τερματοφυλακα ομως χρειαζεται σιγουρα. Επισης νομιζω πως χρειαζεται αμυντικους. Εναν κεντρικο και 1-2 μπακ.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-2007, 21:41   #26 (permalink)
Οργίλος

Το avatar του χρήστη kallithea4

Περιοχή: Καλλιθέα
kallithea4 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kallithea4 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην kallithea4

Τέλος σε ένα σίριαλ που έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις έβαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες διατήρησε στο ρόστερ της για ακόμη 5 χρόνια τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Με ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, οι "κόκκινοι διάβολοι" γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2012.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αριθμούς:
(συμμετοχές - γκολ)
2003/04: 34 - 4
2004/05: 41 - 5
2005/06: 41 - 10
2006/07: 38 - 18
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Πορτογάλος μίλησε στο σάιτ του συλλόγου: "Είμαι κατενθουσιασμένος. Oλοι ήξεραν πως ήθελα να μείνω. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα, θέλω να κατακτήσω πολλά τρόπαια μαζί της και ελπίζω να το καταφέρουμε αυτό και φέτος", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον είπε: "Είναι φανταστικά νέα. Είμαι βέβαιος πως o Ρονάλντο θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και θα γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

SORRY κιόλας...................

ΚΑΛΛΙΘΕΑΡΑΑΑ...
Ο χρήστης kallithea4 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-2007, 11:53   #27 (permalink)
Look out Below

Ε καλά, το νέο συμβόλαιο δεν λέει και τίποτα, καθώς δεν χρειάζεται να είναι ελεύθερος για να τον πάρει η Ρεάλ.

Ο Ρομπίνιο, ο Ντιαρά, ο Γούντγκειτ και ο Σολάρι πότε ακριβώς ήταν παιχταράδες;
Δευτεροκλασάτοι όλοι τους. Ο Σολάρι και ο Γούντγκειτ, ας πούμε, όταν έφυγαν από την Ρεάλ που ξεδίπλωσαν το " αστείρευτο " ταλέντο τους;

Τον Όουεν τον έφαγαν οι τραυματισμοί. Φανερό.

Ο Έμερσον ήταν σάπιος και από την Γιουβέντους. Ούτε μία καλή χρονιά στην Γιουβέντους. Το είχα γράψει όταν έγινε η μεταγραφή, ότι δεν θα πιάσει. Για να μην λέμε, ότι κρίνω εκ του αποτελέσματος, ανατρέξτε στο παλιό φόρουμ, γραμμένα είναι.

Ο Καναβάρο καλός είναι φέτος. Υπάρχει αυτή η εντύπωση, γιατί δεν βλέπουμε Ρεάλ στην Ελλάδα. Ας πούμε χειρότερη σεζόν από τον Πουγιόλ δεν κάνει.

Ο Μπέκαμ, μια χαρά λεφτά έκανε. Τι παραπάνω θα κατάφερνε στην επίσης άκουπη Γιουνάιτεντ. Τον Μπέκαμ δεν τον έκαψε η Ρεάλ, ο Μπέκαμ έκαψε την Ρεάλ.

Πορτίγιο σαν να λέμε Εθκέρο. Αν ψάξω σε νεαρούς ελπιδοφόρους σε κάθε ομάδα, ξέρεις πόσους θα βρώ; Και γιατί να τον κατέστρεψε η Ρεάλ; Σε ηλικία να δείξει το " αστείρευτο " ταλέντο του είναι, δεν τον πήραν τα χρόνια...
Ίδια κατηγορία και ο Μπαπτίστα. Ας αποδείξει πουθενά αλλού, τι ταλέντο είναι. 1 χρόνο του έφαγε η Ρεάλ, όχι την ζωή του ολόκληρη.
Ένα καλό παράδειγμα κακού προγραμματισμού είναι ο Ετό. Αλλά μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε.

Συμπερασματικά, η Ρεάλ από το 2003 και μετά, έχει κάνει σαφέστατα λανθασμένες επιλογές παιχτών. Οι οποίες σε σχέση με την διαφήμιση που έπεσε, έγιναν ακόμα μεγαλύτερες. Δηλαδή αν κάποιος από τους μετριότατους αυτούς παίχτες είχε να προσφέρει x πράγματα στην Ρεάλ, τελικά δεν τα πρόσφερε, γιατί δεν άντεχε το βάρος της φανέλας και των απαιτήσεων.

Τώρα τους λόγους για τους οποίος ο Κρ.Ρονάλντο θα παρακαλούσε να πάει στην Ρεάλ, μπορώ να τους αναφέρω και είναι πολλοί, αλλά δεν θα τους καταλάβετε, εφόσον δεν μπορείτε να κατανοήσετε το μεγαλείο την συγκεκριμένης ομάδος.
Παλιά 14-04-2007, 13:24   #28 (permalink)
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road

συμφωνω με ολα εκτος απο το οτι ο ρομπινιο δεν ειναι παιχταρας.ο ανθρωπος οποτε μπεινει μεσα προσφερει ουσια και θεαμα,τοσο στη ρεαλ οσο και στη βραζιλια. αν θυμαμε καλα αυτος δεν ηταν που στο παιχνιδι με τη μπαγερν μπηκε και αλλαξε ολο το ρυθμο και πηρε και ενα πεναλτι?

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-2007, 13:34   #29 (permalink)
Look out Below

Ας αφήσω στην άκρη την εμπάθεια που έχω για τον Ρομπίνιο.

Θεαματικός μπορεί να είναι σε κάποια παιχνίδια, όπως και θεατρίνος (π.χ Μπάγερν). Ουσιώδης δεν είναι σε καμία περίπτωση όμως. Αντικειμενικά, το παιδί δεν έχει αντίληψη ευρωπαικού ποδοσφαίρου.

Δηλαδή θέλω να πώ, ότι δεν έχει την σωστή αναλογία θεάματος-ουσίας, που έχει ο Μέσσι πχ.
Παλιά 14-04-2007, 14:10   #30 (permalink)
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road

το οτι δεν ειναι "μεσι" δεν συμαινει πως δεν ειναι καλος
μεσι ειναι μονο ενας

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές