Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-04-2007, 18:26   #22 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ???

και να ειμαι εμπαθης

εγω εχω στο μυαλο μου διαφορους παικταραδες τυπου ρομπινιο ντιαρα που απο τοτε που πηγαν πηραν την κατω βολτα, εχω στο μυαλο μου μπεκαμ που καταστραφηκε, οουεν που τον εφαγε η μαρμαγκα, γουντγκειτ ας μην αναφερθει καν λογω τραυματισμων, τον καναβαρο που ειναι αγνωριστος, και μετα υπαρχει και η μαυρη τρυπα στο κεντρο της ρεαλ που τρωει οποιον παικτη παιζει εκει. καμπιασο, ελγκερα που εξαφανιστηκε χωρις λογο μεχρι να ψιλο-επανελθει φετος, ντιαρα, καλα ο εμερσον ειναι σαπιος ουτως η αλλως αλλα στη γιουβεντους ποτε δεν επαιζε τοσο χαλια, μετα ειναι ο σολαρι που κατα τη γνωμη μου ηταν μεγαλος παικταρας και χαθηκε και αυτος και τωρα παλευει με τους κατσαπλιαδες στις προπονησεις της ιντερ, κατι παικτακια πχ πορτιγιο που ηταν πολλα υποσχομενα που και αυτα τα εφαγε το μαυρο σκοταδι, ο ρεγες πηγε φετος και χαθηκε, ο μπαπτιστα πηγε εκει απο τη σεβιλλη και χαθηκε και αν κατσω και σκεφτω θα μου ερθουν και καποιοι αλλοι.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν ημουν παικτης κατω των 28 και ηταν να παρω μεταγραφη σε μεγαλη ομαδα η ρεαλ θα ηταν απο τις τελευταιες μου επιλογες. εχει χασει την αιγλη και τον αερα που ειχε πριν απο πεντε χρονια αυτη η ομαδα. και μονο εσχατως εχει αρχισει να επενδυει στο μελλον.

αν ημουν ο κριστιανο ροναλντο θα καθομουν στη μαντσεστερ ακομα μερικα χρονια, ισως μεχρι τα 24-25 και μετα ισως επαιρνα μεταγραφη σε καποια ισπανικη ομαδα, μπαρτσελονα η βαλενθια, η εναλλακτικα στη μιλαν.