|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#152 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κοντά σε Ζήση η Μπαρτσελόνα και σε Λάζο η Ρεάλ. Ο Φώτσης μάλλον ανανεώνει με Ντιναμό.
Να δω ποιον θα πάρουμε πλέι μέικερ για του χρόνου. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πως θα μείνει το σαπάκι ο Πεν. |
|
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Σιμάο Σαμπρόσα της Μπενφίκα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα πορτογαλικά ΜΜΕ ο Ρικ Πάρι. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «reds» τόνισε πως στην πρόταση για τον διεθνή μέσο, ενδέχεται να προσφερθεί σαν αντάλλαγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Την ίδια στιγμή στο Νησί, τα σενάρια «φουντώνουν» και για τον Φλοράν Μαλουντά της Λιόν, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν από τους πρωταθλητές.
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Διπλή βόμβα από τη Μαν.Γιουνάιτεντ!
Σε κατ’αρχήν συμφωνία με την Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Άντερσον και του Νάνι αντίστοιχα ήρθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοινώθηκε. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μέσος και ο 20χρονος Πορτογάλος ακραίος χαφ αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, αφού περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και ολοκληρωθούν κάποια άλλα διαδικαστικά ζητήματα. Ο Άντερσον αποκτήθηκε το Δεκέμβριο του 2005 από την Γκρέμιο και φέτος είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ, αφού ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο. Το όνομά του είναι στην προεπιλογή του Κάρλος Ντούνγκα για την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα. Ο Νάνι είχε την σεζόν που τελείωσε 29 συμμετοχές και 5 γκολ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ μετρά πέντε παρουσίες και ένα τέρμα με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Τις επόμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει και την απόκτηση του Όουεν Χάργκριβς από την Μπάγερν Μονάχου. sport-fm.gr ![]() ![]() Ετσι μωρη ομαδα. Γουσταρω με τρελα που λεει και το Ανιτακι. |
|
|
|
|
|
#155 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκος ανακοινώνει οτι επήλθε συμφωνία με την Ιταλική Siena για την παραχώρηση του Λουκά Βύντρα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.
ΠΗΓΗ: www.pao.gr ![]() |
|
|
|
|
|
#156 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τζιγγερ παλιανθρωπε τον εφαγες τον κακομοιρη τον Βυντρα!Τωρα θα νιωσεις και την δικια μου οργη σοφεραντζα!Havier μπορεις να πεις πλεον ο,τι θες για τον Τζιγγερ!Πλεον και εγω μαζι σου! | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cantona13 : 31-05-2007 στις 13:29. |
||
|
|
|
|
|
#157 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#158 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τιποτα αλλο | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:34.

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο