|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γλώσσα μια καμηλοπάρδαλης έχει το ίδιο μήκος με τη διάμετρο μιας 21'' τηλεόρασης. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1321 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
![]() Ναι φεύγουν όντως πολλοί αλλά ακόμα κανείς δεν έχει φύγει.... Ο Ντος Σάντος πάει Τότεναμ. Ο Τουρέ δεν νομίζω να φύγει ακόμα και να ρθει ο Χλεμπ. Αν φύγει ο Ρόνι και ο Ντέκο πιστεύω όλοι θα χωράνε στο κέντρο αφού δεν είναι παλικάρια που μανουριάζουν αν κάτσουν και λίγο στον πάγκο. Επίθεση αν φέρει τον Μπενζεμά καλύτερα να φύγει και ένας απο τους Ετό ή Ανρί και όχι μονο ο Γκουσταφσον (που λέει και ο Αλέ) και ο Εθκέρο (που μάλλον θα έρθει στην ομάδα της καρδιάς του τον ΟΣΦΠ). Δεν θα χωράνε και πάλι όλοι. ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1322 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Δε θελω να φυγει ο Ετο με τιποτα, ειναι ο μονος που προσπαθει ακομα κι οταν ολοι τα ξυνουν πυρετωδως..
Οντως δε θα χωρανε αμα ερθει ο Μπενζεμα αλλα προσωπικα προτιμω Ανρι απο Μπενζεμα. Με Ετο Ανρι και Κρκιτς πιστευω ειμαστε κομπλε, αν και με τοσους τραυματισμους που παραδοσιακα τραβαμε και 10 επιθετικους να χουμε παλι καπως θα την πατησουμε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εναν τερματοφυλακα ΠΟΤΕ θα παρει αυτη η ομαδα? Ελεος οχι αλλο Βαλντες.. Η Τοτεναμ με Ραμος στον παγκο και μεταγραφες τυπου Ντος Σαντος και Μοντριτς πιστευω οτι θα δει συντομα πολυ καλυτερες μερες. |
|
|
|
|
|
|
#1323 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Δεν ξέρω πως θα βγει στην πορεία του ο Μπενζέμα αλλά τον Ετόο τον έχω δοκιμασμένο και είναι λίρα 100. Είναι και προσωπική μου αδυναμία και τον θεωρώ τον επιθετικό με τη μεγαλύτερη ευχαίρια στο σκοράρισμα. Τα λεφτά του Μπενζεμά ας επενδυθούν σε τερματοφύλακα και κανένα αναπληρωματικό μέσο.
Οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα με έχουν καλύψει και αν γίνει και του Χλέμπ δε χρειάζεται τίποτε άλλο παρά δέσιμο των παικτών. Εννοείται ότι θέλω τον Τιτί στην ομάδα και τον Μέσι για μια φορά χωρίς να χάσει τη μισή χρονιά με τραυματισμούς και όλα θα πάνε καλά! |
|
|
|
|
|
|
#1324 (permalink) |
|
Badabing, badaboom I am Vladimir Putin!
![]() Εγγραφή: Sep 2007
Περιοχή: My bedroom
![]() |
Αλλη μια μεγαλειωδης νικη του ΟΣΦΠ επι του ΠΑΟ στην υποθεση Φωτση...
Δεν πειραζει... κ ο Κιριλενκο καλος ειναι... |
|
|
|
|
|
|
#1325 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Απλά ο Φώτσης για να πάει στον ΠΑΟ ζητούσε 4,5 εκατ.€ για 3 χρόνια ενώ από τον Ολυμπιακό 5,5.
Ε με τη στάση του είναι σαν να έλεγε ο ίδιος που θέλει να πάει ανεξάρτητα από τις διαθέσεις των διοικήσεων των 2 ομάδων. Ξένο 4αρι πλέον... Αλλά το κύριο μέλημα είναι να κλείσει ο Παπαλουκάς και να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Μάτσε. Α,και μην κάνουν καμια μλκία και πάρουν τον ναυαγό τον Λάζο,έλεος δηλαδή... Εκτός αν τον παίρνουν για να έχουμε κάποιον να βρίζουμε του χρόνου! |
|
|
|
|
|
|
#1326 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Εννοειται οτι δεν πρεπει να παρουμε τη μπαλαρινα με τη μπουκλα. Ενταξει ειπαμε ελληνες αλλα να παρουμε τουλαχιστον ελληνες ποιοτικους. Τετοιοι ειναι ο Τεο και ο Φωτσης (δυστυχως παει στο βαζελο). Ο Λαζος δεν ειναι σιγουρα και τον Πελεκανο θα περιμενω να τον δω πρωτα.
Για το αλλο θεμα με την παραμονη ή οχι των Αμερικανων, θεωρω οτι ο Γκριρ πρεπει να μεινει για 2αρι εννοειται ομως. Ο Γουντς ειναι περιεργη φαση. Τρελο ταλεντο, απ'τους παικτες που γουσταρεις να τους χαζευεις μερικες φορες, αλλα εχει και καποια μειον. Το σωστο θα ηταν να τον διωξουμε αν βρουμε πραγματικα αξιο αντικαταστατη. Τσακαλιδης και Καυκης νομιζω ειναι ωρα να μας αφησουν. |
|
|
|
|
|
#1328 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Η ΑΕΚ ως τώρα έχει διώξει-πουλήσει:
Μορέτο, Ασκάρατε, Μπούρμπο, Kαλόν, Τόζερ Και πουλά Παππά (σε Ηρακλή), Λύμπε (οπουδήποτε) Ξεσκαρτάρισμα. Άντε να δούμε ποιους θα πάρουμε.... Έχουμε πάρει ως τώρα Σάχα, Μπερνς, Ρίκκα, Μαιστόροβιτς. |
|
|
|
|
|
|
#1329 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ο Ντάριο Φερνάντεζ αποχαιρέτισε τον Πανιώνιο.
«Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που αγάπησα, αλλά με την πρόταση που μου έγινε έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον της οικογένειάς μου. Θέλω όταν τελειώσει η καριέρα μου στο Ισραήλ, να επιστρέψω για να κλείσω εδώ την καριέρα μου και να δουλέψω για τον Πανιώνιο». |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1330 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Kρίμα που φυγε ο Ντάριο. Ο φίλος μου ο Κώστας το πήρε βαριά....
Η ΑΕΚ έκλεισε απ' όσο λένε τον Ιγνασιο "Νατσο" Σκόκο από την Πούμας για 3 χρόνια με 1.3 εκατομύρια ευρώ. 22 ετών αργεντίνος δεύτερος επιθετικός. Έχει στεφθεί πρωταθλητής με την Νιουελς πριν καμποσα χρονια με συμπαίκτες τους Ορτέγκα αλλά και τον Φερνάντο Μπελούσκι του ΟΣΦΠ Να και ένα βιντεό του. Βέβαια συμπέρασμα δεν βγάζεις. Βάζει αρκετά γκολ απο μακριές αποστάσεις αλλά εντάξει έχουμε δει και το βίντεο του Μπόρχα και από αυτά που είδαμε λέγαμε πως ήταν ο Μπατιστούτα οπότε ας περιμένουμε να τον δουμε απο κοντά. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο