|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Σεντρα ζεντεν η σκασιμο μπαλας καραγκερ? να κριθουν ως προς την ευστοχια
F430 spider μαυρη η κοκκινη ? υπομονη η σουτ στη γκομενα αμα παρει αερα ? και για να δουμε: τζεσικα αλμπα η F430? |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Θα ελεγα μαυρη για πιο πολυ αγριαδα αλλα το κοκκινο των Ferrari ειναι αρρωστεια. Αναλογως τη γκομενα. Η F430 εχει αξια. Το Τζεσικακι εχει αξια ανεκτιμητη. Αρα Αλμπα | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Ferrari was born red, έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα. Εμένα πάντως άμα μου έλεγε ένας άντρας να με πάει βόλτα με Ferrari και δεν ήτανε κόκκινη θα ξενέρωνα. Υπομονή, τι θα πεί πάρει αέρα? άκου εκεί... F430 τώρα που την είδα και εγώ. Γυναίκες σαν αυτήν είμαι σίγουρος έχετε δει και ακόμη πιο ωραίες, τέτοια αμαξάρα εγώ πάντως πιο όμορφο όχι. Αν το έχει κάνεις ας περάσει να με πάει μια βόλτα. | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Η σεντρα Ζεντεν δεν υπαρχει διοτι χτυπαει παντα στον αμυντικο.Οποτε τιμιος Τζειμι. ξερω γω? Η υπομονη ειναι το μυστικο της ευτυχιας. Δε την ξερω την κυρια παντως παντα προτιμω μια γυναικα απο ενα αυτοκινητο κι ας τη βαζω στο mazdaκι για βολτα. Αρκει να γουσταρει. Αλλιως τοτε ειναι που θα φαει σουτ. | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
το πρωτο δεν εχει απαντηση F430 spider μαυρη γιατι πιο αλητεια αυτοκινητο ΔΕΝ υπαρχει.- ουτε υπομονη ουτε σουτ. απλα ξαναπαιρνεις τον αερα πισω και φυσικα F430. | |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
-Δεν υπάρχει σέντρα Ζέντεν,υπάρχει μόνο προσπάθεια για σέντρα από Ζέντεν που δε πετυχαίνει ποτέ!!!Άρα αναγκαστικά το δεύτερο. -Γιατί να μη τα συνδυάσουμε.Κόκκινη με μαύρες ρίγες. -Τον αέρα δεν τον παίρνεις μόνος σου,στο δίνουν.Οπότε αν έχεις δώσει αέρα,τον ξαναπαίρνεις πίσω.Εξάλλου δικός σου είναι ότι θέλεις τον κάνεις! -ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ και RENAULT MEGANE CABRIOLET,αυτό με το τζάμι που ανοίγει. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:45.

Υβριδικός τρόπος