|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
![]() Την Δευτέρα 1/10 7μμ λέμε να πιούμε ένα καφέ και να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά. Θέματα προς συζήτηση :
http://mydrupal.gr/ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
τι ν το ντρουπαλ ρε παιδια πειτε μου και μενα
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
To Drupal είναι μία αρθρωτή πλατφόρμα ανάπτυξης διαχείρισης περιεχομένου CMF (Content Management Framework), πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου CMS (Content Mabagement System), πλατφόρμα ανάπτυξης δικτυακών εφαρμογών και τέλος μια πλατφόρμα ιστολογίου.
Είναι γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού PHP. Ωστόσο, η γνώση της PHP δεν είναι απαραίτητη για την εγκατάσταση, δημιουργία και συντήρηση ενός ιστοτόπου βασισμένου στο Drupal. Υπάρχει για διάφορες πλατφόρμες, μεταξύ των οποίων Unix, Linux, BSD, Solaris, Windows και Mac OS X. Απαιτεί τους διακομιστές ιστοσελίδων Apache ή IIS, καθώς και τη βάση δεδομένων MySQL. http://mydrupal.gr/kyanos/drupal |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ε πες το ετσι ρε φιλε να καταλαβω. Δε καταλαβα τιποτα. ευχαριστω για την προσπαθεια παντως
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Hard work never killed anyone....But why risk it????
![]() |
κοίτα τι μαθαίνει κανείς....και εγώ τώρα άρχισα να ασχολούμαι με τα CMS (λόγω πτυχιακής και δουλειάς...) πιο ενεργά.
Μακάρι να είμουν ενεργό μέλος να ερχόμουν και εγώ!Αλλά κάτι μου λέει ότι θα είμαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.... ![]() καλά να περάσετε παιδιά ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Αν και έχω στήσει site σε drupal εγώ είμαι πολύ υπέρ του Joomla. Θα με ενδιαφερε μια τέτοια συνάντηση πάντως...
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:12.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο