|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#104 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Νομίζω πως σταμάτησε να το αναπτύσσει το rapidshare. Δες στην σελίδα τους. Εαν το διαθέτουν προς κατέβασμα κατέβασε την τελευταία έκδοση αλλιώς θα έχουν αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας με τους servers και το rapget θα είναι άχρηστο...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
όχι
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αυτός είναι ο σκοπός
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Εαν πηγαίνεις τακτικά (τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα) στο windowsupdate.microsoft.com και κατεβάζεις όλες τις αναβαθμίσεις, έχεις ένα καλό αντιϊκό το οποίο φροντίζεις να του αναβαθμίζεις καθημερινά την βάση των ιών αλλά και τους μηχανισμούς προστασίας (άφηνέ το στο αυτόματο να τα κάνει όλα μόνο του καλύτερα) τότε οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι ελάχιστες. Από youtube.com δεν παίζει να κολλήσεις τίποτα εκτός από την συνήθεια να λιώνεις μερικές ώρες την ημέρα εκεί μέσα να βλέπεις τα βίντεο
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο