|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ανθρώπινη καρδιά δημιουργεί τόση πίεση στο αίμα που αυτό θα μπορούσε φεύγοντας από την καρδιά να αναπηδήσει σε ύψος 10 μέτρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μην κάνετε βλακείες και δηλώσετε στρατιωτικές σχολές. Το πάνε για 35ετία θητείας
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα. ![]() ΥΓ: προγραμματισμός είναι εύκολος πιστεύω μπορείτε πιο καλό βαθμό αρκεί να βάλετε στη σειρά αυτά που ζητάει. | ||
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καλή επιτυχία παίδες και κυρίως ψυχραιμία. Το μόνο σημείο άγχους να είναι το 5λεπτο από την ώρα που σας λένε να κάτσετε στις θέσεις σας μέχρι να πάρετε τα θέματα!
Τους έχετε λέμε! |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παιδες καθαρίστε γρηγορα και χωρίς άγχος ευκαιρίες στη ζωή θα βρείτε αρκετές αρκεί να τις κυνηγάτε.
Χαλαρουιτα και όλα θα έρθουν όπως πρέπει..... |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Μπήκα στην τάξη ψιλοαγχωμενός. Με το που πήρα τα θέματα όμως μου πέρασε κάθε άγχος. Μα κάθε. Μόνο στην μιάμιση ώρα αγχώθηκα αν θα προλάβαινα. 10' πριν τη λήξη τέλειωσα, ακριβώς έφυγα.
Περίληψη με ψιλοδυσκόλεψε έχω να πει. 120 λέξεις μου πήρε(μπορεί να γίνει μου φαίνεται μια απόκλιση 5-10 λέξεων), δεν ήξερα τι να πρωτοαφήσω έξω. Αν είχα κι αλλο χρόνο έγραφα καλύτερα θεωρώ. Τεσπα,τα έχω συμπεριλάβει τα σημαντικότερα. Ίδωμεν. Καλά, η πρόταση μεγάλη βλακεία . 10' μου πήρε πως να αρχίσω. Έγραψα εκεί μια μπούρδα άντε να χάσω μα μονάδα από 'κει.Τέτοιες λεξιλογικές κάναμε στην ΣΤ' δημοτικού. 'Εκθεση γούσταρα έχω να πω. Πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν είχα πρόβλημα στον επίλογο ξέρω γω! Από έκθεση πιστεύω έχω ένα 35+ του Τώρα από περιληψηασκήσεις δε ξέρω. Καλά ασκήσεις 14-15. Περίληψη μπορεεί να 'ναι και σούπερ μπορεί και του 15 στα 25. Χου νόους. Ευελπιστώ γενικά σ'ένα 15+ και είμαι ευχαριστημένος για μένα. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ρε απλα πείτε θέματα πως σας φάνηκαν και έτσι. Τι κάθεσαι ρε μπιφτέκι και αναλύεις....
Θέμα έκθεσης όμως δεν μας είπατε.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:20.

. 10' μου πήρε πως να αρχίσω. Έγραψα εκεί μια μπούρδα άντε να χάσω μα μονάδα από 'κει.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο