|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά του σκύλου χτυπά 40 φορές περισσότερο από την δική μας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#71 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Εντάξει σύμφωνα με πληροφορίες μου ο anthropas το γύρισε και έγινε ιμόκαμπος....
Η φωτογραφία είναι ατράνταχτο στοιχείο.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ρε δε γα****ε λεω εγω με την καθε αμερικανιά που μας επιτιθεται μια μια φορα.Αει στο διαολο γ@μω τη μοδα και γ@μω τους μ***κες που δε ξυπνανε τον κοσμο να ασχοληθει με το μελλον του και να ριξει απο τις εξεχουσες θεσεις αυτους που κρατανε δέσμια τα ονειρα και το μελλον μας.
|
|
|
|
|
|
|
#76 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
http://uk.youtube.com/watch?v=UWWU7YXiuzU http://uk.youtube.com/watch?v=fyhcChshryA
Παράθεση:
![]() | |
![]() And Nothing else matters... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfansws : 24-12-2007 στις 19:00. |
||
|
|
|
|
|
#77 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Αχ,αν αυτά είναι πραγματικά emo εγώ με το που ανοίξουν τα μαγαζιά θα πάω να χτυπήσω 2ες και 3ες τρύπες στα αυτιά μου,μα το θεο.....
Που βαδίζει η κοινωνία μας ωρε??? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
δλδ το προβαλλουν κιολας. Το προωθουν. Τι αλλο περιμενετε να κανουν για να καταλαβετε οτι ειναι ενα μερος της προβατοποιησησς. Αυτα τα παιδια δεν εχουν γονεις ρε πουστη μου? Ρε βαλτον εκει να δουλεψει να σφιξουν οι κωλοι, κιαν εχει κουραγιο μετα ας γινει και ΕΜΟ και Ιμομπιλαιζερ και οτι θελει
|
|
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Είχαν ρωτήσει ένα emo τι του λέγαν οι γονείς του κι αυτό απάντησε ''Χαίρονται που είμαι μές την μόδα,όπως όλοι οι άλλοι'' και κάτι τέτοια ωραία πραγματάκια...Οπότε φαντάσου τι σόι γονείς έχουν....
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο