WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   emo kids. (http://www.world.gr/forum/chat-fun/emo-kids-1854.html)

Insomni@ 01-09-2007 19:11

Απάντηση: emo kids.

Πριν ένα μήνα περίπου είχε το Έψιλον της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας ένα άρθρο για τους emo και τα τρεντάκια...Η μόνη διαφορα των emo απο τους gay δεν είναι ότι οι πρώτοι είναι καταθληπτικοί του κερατα;D???

Cantona13 04-09-2007 13:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 26856)
sysTem of a dOwn

Φωνη 4:"Λιγα με τους System Of A Down παλιομουχριτσα μην σου στειλω την Kalia":P

Στο θεμα τωρα (να πω και εγω την αποψη μου επιτελους)! Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αδιαφορια για τετοια ατομα και οχι το ξυλο οπως διαβασα! Βεβαια δεν εχω πετυχει κανεναν τετοιο τυπα οποτε δεν μπορω να ξερω και πολλα πραγματα! Συνηθως τα fashion victims (γιατι και το να εισαι emo της μοδας ειναι) κανουν ο,τι κανουν για να τραβανε την προσοχη (ειτε θετικα στην περιπτωση της γκομενας που ψαρωνει ειτε αρνητικα στην περιπτωση του ξυλου, των βρισιων κλπ)! Οποτε αν δεν τους δινει σημασια κανεις θα παψουν να κανουν καραγκιοζηλικια! Παντως εγω δεν συμφωνω με οποιουδηποτε ειδους τσουβαλιασμα οπως σωστα ειπε η pink. Τελλλος

pink 04-09-2007 13:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 27392)
Φωνη 4:"Λιγα με τους System Of A Down παλιομουχριτσα μην σου στειλω την Kalia":P

Στο θεμα τωρα (να πω και εγω την αποψη μου επιτελους)! Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι η αδιαφορια για τετοια ατομα και οχι το ξυλο οπως διαβασα! Βεβαια δεν εχω πετυχει κανεναν τετοιο τυπα οποτε δεν μπορω να ξερω και πολλα πραγματα! Συνηθως τα fashion victims (γιατι και το να εισαι emo της μοδας ειναι) κανουν ο,τι κανουν για να τραβανε την προσοχη (ειτε θετικα στην περιπτωση της γκομενας που ψαρωνει ειτε αρνητικα στην περιπτωση του ξυλου, των βρισιων κλπ)! Οποτε αν δεν τους δινει σημασια κανεις θα παψουν να κανουν καραγκιοζηλικια! Παντως εγω δεν συμφωνω με οποιουδηποτε ειδους τσουβαλιασμα οπως σωστα ειπε η pink. Τελλλος

Χανεις, χανεις....

Και εννοειται οτι παντα σωστα τα λεω!! ;p

Cantona13 04-09-2007 13:38

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 27398)
Χανεις, χανεις....

Μονο στην Αθηνα βρισκονται; Γιατι εδω στα Γιαννενα δεν εχω δει τιποτα
Παράθεση:

Και εννοειται οτι παντα σωστα τα λεω!! ;p
Οσο για αυτο δεν ειχα καμια αμφιβολια:P

pink 04-09-2007 13:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 27402)
Μονο στην Αθηνα βρισκονται; Γιατι εδω στα Γιαννενα δεν εχω δει τιποτα

Δεν εχω κυκλοφορησει στα Γιαννενα, αλλα στην Αθηνα πολλαπλασιαζονται με απειλητικους ρυθμους!

Cantona13 04-09-2007 13:51

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 27406)
Δεν εχω κυκλοφορησει στα Γιαννενα, αλλα στην Αθηνα πολλαπλασιαζονται με απειλητικους ρυθμους!

Και μετα θα μεταναστευσουν στα βορεια :P Καλα σοβαρα τωρα τοσο πολλοι ειναι; Προσφατα εκαναν την εμφανιση τους; Γιατι μετα τις εξετασεις του Ιουνιου ειχα ερθει Αθηνα αλλα δεν ειδα κανεναν!

depoina 04-09-2007 13:52

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 27406)

Και εγώ όσο ήμουν Αθήνα, δεν είδα κανένα εμοπαίδι...

pink 04-09-2007 13:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 (Μήνυμα 27410)
Και μετα θα μεταναστευσουν στα βορεια :P Καλα σοβαρα τωρα τοσο πολλοι ειναι; Προσφατα εκαναν την εμφανιση τους; Γιατι μετα τις εξετασεις του Ιουνιου ειχα ερθει Αθηνα αλλα δεν ειδα κανεναν!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 27411)
Και εγώ όσο ήμουν Αθήνα, δεν είδα κανένα εμοπαίδι...

Κανονιστε να κατεβετε κι οι δυο μαζι κατα τα Χριστουγεννα που θα χουμε πηξει να παμε μια βολτα προς το κεντρο να δειτε. Αν και μεχρι τα Χριστουγεννα θα χει ξεφυτρωσει τιποτα αλλο, δε μπορει... ;p

prokroustis 04-09-2007 14:04

καλα σας λεει ελατε κεντρο και θα δειτε ισα με καμια 20ρια τουλαχιστον με τσιγαρο στο χερι βαμμεν μαυρα μαλλια μαυρα ρουχα και καμια μωβ τουφα πεταγμενη ετσι για να σπαει...ελεος...

βαγγελης 04-09-2007 21:24

Κι αυτό το emo απο που βγαίνει?

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0