WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Chat for FUN (http://www.world.gr/forum/chat-fun/)
-   -   emo kids. (http://www.world.gr/forum/chat-fun/emo-kids-1854.html)

R@tNET 01-09-2007 02:53

Απάντηση: emo kids.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 26862)
Τον παππου ρωτησα, οχι τον big brother!...

Αφήστε τον παππού να πάει για ύπνο... ;p

anthropas 01-09-2007 03:56

Oi ιμο ειναι σκιουροι.ΤΕΛΟΣ.
Οι περισσοτεροι υποκρινονται και το παιζουν μελαγχολια γιατι βλεπουν οτι με κατι τετοιους goodnighters ψαρωνουν τα γκομενακια σημερα.Αποτελουν κλειστη ομαδα και πρεσβευουν ενα τροπο ζωης που στην ουσια δεν υπαρχει

Ουστ απο δω ιμοκαμποι

Commando7hh 01-09-2007 05:44

ελα ντε.. εγινε της μοδας η αυτοκτονια. ποια αυτοκτονια δηλαδη, εγινε της μοδας ολοι να λενε οτι θελουν να αυτοκτονησουν. και αμα εχεις κοψει και καμια φλεβα στην ζωη σου τοτε εισαι και πολυ ιμο μιλαμε.

εγω αυτους που κοβανε τις φλεβες τους και χαραζαν το δερμα τους με ξυραφια στην εποχη μου τους ελεγα μαλ.κες. αυτοι ομως ειναι μια πιο ειδικη κατηγορια.

προβληματα, και στεναχωρια, και μαυριλα, και δωστου και κανα κλαμα, και σκαστο και απ το σπιτι και εισαι και πολυ ιμο μιλαμε.

κατα τη γνωμη μου το να εισαι ιμο και εισαι αρρεν εισαι στο σωστο δρομο για να γινεις γκει. και αποτυχημενος γκει κιολας.

αμα εισαι γυναικα και γουσταρεις τους ιμο, τοτε πιθανοτατα εισαι και εσυ και η ιδια ιμο. οποτε μια μερα απο εκει που κανατε ρομαντικες τελετες με αιματοχυσιες και μελαγχολουσατε μαζι με το αγορι σου τον βλεπεις να τον 'μελαγχολει' κανενας μαυρος και κοβεις τη φλεβα σου για αλλη μια φορα.

προβληματα εχουμε ολοι, τραυματα εχουμε ολοι, ανασφαλειες και ανησυχιες εχουμε ολοι αλλα δεν κανουμε ετσι. επειδη στον πραγματικο κοσμο αμα κατσεις και κλαιγεσαι συντομα θα κλαις για πραγματικο λογο για το ποσο μαλ.κας και γκει ησουν.

του χελ κοινως.

depoina 01-09-2007 08:51

Δε το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια κατηγορία στη Ελλάδα. Γιατί και εδώ Αγγλία παίζει εδώ και πολλάααααα χρόνια αλλά συνήθως δε το διαφημίζουν ότι είναι καταθληπτικοί ή ότι έχουν προβλήματα με τη ζωή και τους γύρω τους....Απλά κάποια στιγμή αυτοκτονούν ή τέλος πάντων μαζεύονται σε ερημιές, παρακμιακά μέρη κτλ...

Πάντως άμα το σκεφτεί κανείς καλύτερα, όλοι αυτοί που θέλουν να ανήκουν στα emo kids πρέπει να έχουν και πρόβλημα στην πραγματικότητα...Γιατί και η προσποίηση ή η ανάγκη για ψεύτικη ταυτοποίηση με κάτι, υποδηλώνει πως κάπου έχει λασκάρει η βίδα...

pink 01-09-2007 09:43

Σχετικα προσφατα μας ηρθαν κι εδω (οχι που θα χαναμε....)
Το κακο ειναι οτι αυξανονται και πληθυνονται με ταχυτατους ρυθμους και σε λιγο δε θα χουμε που να κρυφτουμε. Δεν υπαρχει περιπτωση πλεον να δεις παρεα χωρις εναν emo μεσα. Αλλα επειδη κι αυτο σε κανα χρονο το παρα πολυ θα περασει σαν μοδα, ειμαι πολυ περιεργη τι θα ξεφυτρωσει μετα....

prokroustis 01-09-2007 12:02

οχι ρε παιδια να περασει η μοδα να ειμαι γκευ...και δεν υπαρχει ενας εμο σε καθε παρεα..οποιος ειναι εμεις τα αγορια τον αποκοβουμε αλλα τα κοριτσια σαν χαζα καθονται και τον ρωταν πως ειναι να εισαι εμο και τετοιες μπουρδες...

aitherovamon 01-09-2007 13:18

Eδω επαρχια γιατι δεν την εχουμε ξανακουσει ποτε αυτη την εκφραση,εμο;
μηπως υπαρχει και καμια αλλη λεξη..;

Astrolabos 01-09-2007 13:35

συκιές

aitherovamon 01-09-2007 13:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 26923)
συκιές

συκιες απο το την κουνας τη συκια;;;
γιατι αυτους τους λεμε και γκει στο χωριο μου:P

οι εμο μηπως ειναι κατι παλικαρια με περιεργα κουρεματα μαυρα ρουχα σκουλαρικια και στα μαγουλα και παντα με το τσιγαρο στο χερι;

prokroustis 01-09-2007 14:53

ναι για.... αυτα τα μπαζα ειναι που κοβουν φλεβες και γραφουν ντεθ και τετοιες μλκ@@@ σκατογκ@@ες του κε@@τα

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0