|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ελέφαντας είναι το μόνο θηλαστικό που δεν μπορεί να πηδήξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
οκ αλλα να σου κανω μια τελευταια ερωτηση και αν θες μην απαντας (αν βαριεσαι) εσυ δεν εχεις πει ποτε πω ειμαι ροκου πχ? ξεχωρισε τα....ειναι σαν αν συγκρινεις τα μουσμουλα με τα τρολλευ
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
αυτο ειναι σιγουρο για παραδειγμα εγω ακουω χιπχοπ πολλα χρονια και ντυνομαι με κανονικα ρουχα ..και σου ξαναλεω πως τα περισσοτερα παιδια που ντυνονται ετσι πρεπει να εχουν προβλημα προσαρμογης ...παρακολουθα ολους που κυκλοφορουν στον δρομο με μπλουζα μεταλικα τις φατσες τους..(χωρις να θελω να παρεξηγησω καποιον)
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Γενικά δεν είναι κακό να ανήκεις σε κάποια ομάδα. Δεν γίνεται να ανήκεις σ' αυτή μόνο με βάση τα ρούχα σου ή τη μουσική σου. Σίγουρα κι αυτά παίζουν ρόλο, αλλά κυρίως η όλη φάση λειτουργεί με βάση την οπτική γωνία που βλέπεις τον κόσμο γενικότερα.
Για παράδειγμα ποτέ δεν έχω ακούσει από ένα emo kid, ένα τεκμηριωμένο λόγο. Τι είναι αυτό που τον κάνει να είναι τόσο μελαγχολικός ή απορριπτικός. Πράγμα που έχω βρεί, ας πούμε, σε αρκετούς γκοθάδες (τους οποίους επίσης δεν πολυπάω, λόγω γενικότερων αντιλήψεων). |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τα emo kids ειναι οι curάδες των 00's
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Πιστεύεις πως η ζωή σου είναι χάλια και δεν αξίζεις να ζεις?
Tα πράγματα γύρω σου σε καταθλίβουν? Νιώθεις πως είσαι Άρσεναλ (εεεε εννοώ τρυφερός) και ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και δεν έχουν τόσο βαθιά αισθήματα όσο εσύ? Σου αρέσουν τα στενά μαύρα παντελόνια, τα σκουρα κατά προτιμηση t-shirt και σου αρέσει να βάφεσαι? Ακούς τπτ απο τα παρακάτω? hIm nightWiSh good ChaRlotte 30 SeCoNDs From Mars sUm41 faLL ouT boY chiLdRen Of bOdOm bULLet foR my vaLentinE brIng me tHe hoRizon bLink182 sysTem of a dOwn diStuRbe panIc!at the dIsCo iN eXtRemO sLipknot biLLy taLent my cHemicaL romAnce wiThIn teMptAtiOn aLex is oN fiRe fRom firSt to Last macHine heAd Ε τότε γίνε Άρης, εεε Εmo εννοώ, για να γουστάρεις...... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 01-09-2007 στις 02:38. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:47.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο