|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#844 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
ευχαριστω ολα τα παιδια που ευχηθηκαν. Α ευχαριστω και τον αστρολαβο (δε πιστευω να θελει να τον συμπεριλαβω στα παιδια τον παππουκα) | |
|
|
|
|
|
|
#845 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Είμαι πολύ γαιδούρα και θέλω μαστίγωμα!!!Ανωτέρα βία,δεν σε ξέχασα (σοφέ)παπούΤάλε...
![]() ![]() ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΗ !Πάρε και τούρτα να γουστάρεις!! ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#846 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Feb 2006
![]() |
Εμ,αυτά συμβαίνουν όταν δεν μπαίνω κάθε μέρα στο φόρουμ....Χρόνια πολλα στον raul bravo των αμπάλων μαζί με τις καλύτερες ευχές μου και μια δέσμευση ότι του χρόνου θα τα πω έγκαιρα (ελπίζω να μην είναι δέσμευση πολιτικού).
Υ.Γ.: Θα σε αφήσω να βάλεις κανένα γκόλ όοοοοποτε παιξουμε έτσι για να ρεφάρω την καθυστέρηση.. |
|
|
|
|
|
|
#850 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Χρόνια πολλά σε όλους
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:22.

!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο