|
|
#1041 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους μας! Πάντα με υγεία!
Χρόνια Πολλά και στον πιο λαμπρό μπεκρή μας. Χρηστάκη θα κεράσεις ή δεν έχει μείνει τίποτα ;; |
|
|
|
|
|
|
#1043 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Χρόνια πολλά σε όλους!
Χρηστάρα χρόνια πολλά και σε σένα! Και... Θα στείλω γκόμενες πολλές, ρωσίδες στην αυλή σου, στριπτίζ όλες να κάνουνε Χρηστάρα στη γιορτή σου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Και μια για τους υπόλοιπους Δέντρο χριστουγεννιάτικο μ' ευχές έχω στολίσει, ο νέος χρόνος που θα 'ρθει χαρές να σας γεμίσει! |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 25-12-2008 στις 14:46. |
|
|
|
|
|
|
#1044 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Καταρχην χρονια πολλα σε ολους (τυπικοτητες)
Πιο συγκεκριμενα ευχομαι χρονια πολλα στο γατονι...να ζησει,να ευτυχησει και ο αγιος βασιλης να του φερει δωρο ενα διαρκειας για το εναστρον (εξωστη στο κεντρο παρακαλω) |
|
|
|
|
|
#1045 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Όχι Χρήστο μου εσένα θα κλείσω σε ένα δωμάτιο μια βδομάδα με τον Χρήστο Σαντικάι να σου τραγουδα με το χρυσο λαρυγγι του μελωδίες χριστουγεννιατικες και ευθυμους σκοπούς....
![]() Και θα βάλω σε repeat αυτο το κομματι.... Τanti auguri, feliz navidad.... |
|
|
|
|
|
|
#1048 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Επίσης ευχαριστώ τον Άρχοντα για το τρελό σερί ζεϊμπέκικων που τραγούδησε και λαλήσαμε εντελώς: Πέρνα κι εσύ, Μεσόγειος (πρώτη φόρα το πετυχαίνω live), Βραδιάζει (ή απλά το δικό μου...), Ξεφτίσανε οι άνθρωποι, Πέντε Έλληνες στον Άδη... Απλά απίστευτος... Άγιε Βασίλη το διαρκείας άστο πάνω στο γραφείο μου ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:18.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο