![]() |
Πόσο παλιά φτάνει η μνήμη σας ;
Αυτό είναι ένα θέμα που ξέρω ότι θα με πληγώσει βαθιά, αλλά πώς αλλιώς ο άνθρωπος να αποδείξει το μαζοχισμό του;
Ας θυμηθούμε λοιπόν σειρές (ελληνικές και ξένες) από την παιδική μας ηλικία... Προσπαθείστε να μην είστε ιδιαίτερα σκληροί ρωτώντας σε ποιον αιώνα παίζονταν αυτές οι σειρές, γιατί, ούτως ή άλλως, οι περισσότερες θα είναι του προηγούμενου... Ξεκινώ: - Μάγοι και Πολεμιστές (ένας μελαχροινός -παίδαρος- μάγος και ένας ξανθός -συμπαθής- πολεμιστής) - Το Κυνήγι του Χρυσού Πιθήκου (για τον τίτλο δεν είμαι σίγουρη, αλλά ήταν ένα με τον Stephen Collins - απίστευτη η μνήμη ανθρώπου με Αλτσχάιμερ - που ήταν πιλότος σε υδροπλάνο και είχε ένα μονόφθαλμο σκύλο που δήλωνε τη συμφωνία του ή τη διαφωνία του με τα τεκταινόμενα, ανάλογα με το πόσες φορές γαύγιζε) - Λούνα Παρκ (με το Διονύση Παπαγιαννόπουλο) - Μεθοριακός Σταθμός (με το Βάσο Ανδριανό) - Το Μικρό Σπίτι στο Λειβάδι - Τα τετράγωνα των Αστέρων (με την Αλιφέρη και όχι με το Μαρίνο) - Μάγια η μέλισσα - Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος (κινούμενα σχέδια) ... έπεται συνέχεια... |
Απάντηση: ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ;
Mcgayver
Hawai 5-0 Dynasty Dallas |
Το ρετιρε...
|
Οι μεν και οι δεν
Disney club στις 9 το πρωί νομίζω αν όχι δέκα στο μέγκα. ΥΓ: θα λέμε και παιδικά γιατί αυτοί είμαστε :D |
Απαράδεκτοι :clap: :clap:
Της Ελλάδος τα παιδιά :worship: Ο Πέτρος και τα κορίτσια του Οι μεν και οι δεν (το βάζει επανάληψη κάθε μέρα στις 5 εδώ και μήνες) Το δις εξαμαρτείν Χάι ροκ |
Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή
|
Παράθεση:
Ακάλυπτος και τα μυαλά στα μπλέντερ!!! :worship: :worship: :worship: |
Απάντηση: Πόσο παλιά φτάνει η μνήμη σας ;
Εκμέκ Παγωτό !!!!
|
Υπάρχει κανείς που θυμάται (όταν ακόμα η τηλεόραση ήταν μόνο κρατική) που κάθε Κυριακή βράδυ, μετά την Αθλητική Κυριακή είχε Western?
Μα τι ρωτάω; Τι ακόμα πρέπει να δω για να σταματήσω να κάνω τέτοιες ερωτήσεις; :cry: |
Τρεις κι ο κουκος.Καθε Σαββατο πριν την ελληνικη ταινια στην Ετ2
|
Τον παραμυθά δεν τον θυμάσαι; Τον Sport Billy; Την Οδύσσεια του διαστήματος;
|
Επίσης τα πρώτα επεισόδια από Λάμψη και Καλημέρα ζωή!! :P
|
Ναι... υπήρχε και η Κραυγή των Λύκων με την Αλιφέρη και το Βόγλη (πολλά χρόνια πριν τη Λάμψη)...
|
Φρουτοπία και Φρου Φρου και Γούντυ Γουντπέκερ!
Κάντυ Κάντυ, Τάο Τάο, Νιλς Χόλγκερσον, Χάιντυ, Μπόλεκ και Λόλεκ, Πίπυ η Φακιδομύτη Dukes |
Powerangers.;D
|
Παράθεση:
|
Σάκα, ο Μεγάλος των Ζουλού
Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια Thundercats Λάσυ |
Παράθεση:
|
|
pinky and brain
dragonball goal (Βενιαμίν και το σουτ του αετού :worship: ) transformers (ούτε ξέρω πόσα λεφτά είχα σκάσει για τα παιχνίδια τους) |
Αγαπημενο παιδικο.... Sailor moon.
Μετα απο παιδικα βιντεοκασετες Παναγια των Παρισιων (οχι της Disney, μια αλλη που ειχα εγω και στο τελος η Εσμεραλδα εμενε με τον Κουασιμοδο!!), Τοσοδουλα (που μ' ειχε πιασει μια περιοδο το καλοκαιρι να το ξαναδω και δεν το ξαναδα!), Ποκαχοντας (μονο το 1, στο 2 η αχρηστη αφηνει τον Τζον Σμιθ και παει με τον αλλον τον .... που δε θυμαμαι πως τον λενε) , Η μικρη γοργονα, Μουλαν (η φωνη του Φιλιππιδη ολα τα λεφτα), Ηρακλης, Ρομπεν των Δασων (με πρωταγωνιστες αλεπουδες, αρκουδες κλπ) και ο Βασιλιας των Λιονταριων (που καπου το εχω δωσει κι εχει εξαφανιστει!) Και δε θυμηθηκα ουτε τα μισα..... |
Παράθεση:
τι μου θυμισες τωρα... απειρες ωρες \...... |
Michael Knight - KIT
Το Πλοίο της Αγάπης PopEye |
Μεν ιν μπλακ σε κινούμενα σχέδια.Θε'ι'κό.
|
αραχτοι και λαιτ
Παραμυθια της μικρης παρασκευουλας(ρουχλας) |
Κάνω το καμ μπακ με το απίστευτο για την εποχή του σήριαλ 'Ο Μεγακλής και τα λιονταράκια του΄με Κώστα Βουτσά... Μεγάλο χιτ..δε μπορεί, κάποιος θα το θυμάται...
|
Denver the last dinosaur...new channel πριν τα χελονονιτζακια
|
|
Παράθεση:
|
Scooby Doo!!
Και Στρουμφακια, beep beep που τα βλεπω ΑΝΕΤΑ ακομα!!! |
Παράθεση:
|
Διαδόσεις είναι αυτές... Σιγά μην το πιάσει! Ανατρέπεται όλο το story έτσι...
|
Παράθεση:
Τι roadrunner??Beep beep λεγεται, μην το χαλας.Δεν ξερω, δεν το χω δει. Οτι δειχνει το Star βλεπω!!! :P |
Μα μου έχουν πει κάποια παιδιά πως το έχουν δει! Εγώ με το Κογιότ είμαι πάντως!
|
Παράθεση:
Φτου σου!! Κι εγω θελω μια φορα να πιασει το Κογιοτ τον BEEP BEEP (roadrunner ακους εκει....), ο Συλβεστερ τον Τουιτι, ο Τομ τον Τζερι, ο Δρακουμελ τα Στρουμφακια να εχουμε μια ανατροπη τελος παντων!!! :P |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εγω στο Deal ειμαι με τον Μαρακακη!! ;D (κι αυτος ειναι με τη Ραπτη...) |
Το Metal Hammer, όταν ήταν metal hammer σκέτο.
Nirvana. Γραμμένες κασέτες και κασέτες από live, στα οποία αυτοί που τις πουλούσαν είχαν τοποθετήσει μαγνητόφωνα παράνομα πάνω στα ηχεία. ;D Το Μπλεκ, το Αγόρι και την περιπέτεια (500 τεύχη των οποίων η τύχη αγνοείται :( ). Τον Ρομπέρτο Μπάτζιο. Τον Μπίλι Κοστακούρτα 28 χρονών. ;D |
Ταύρος με τοξότη
Ο αστερισμός της γραβάτας Άντρες έτοιμοι για όλα Το κάνει ή δε το κάνει Juniors TV |
Παράθεση:
Αγαναχτηση οταν το ειχαν κλεισει!!Σαν τωρα το θυμαμαι.Μονο που δεν εκλαιγα, αν και στο τελος τα ειχε χαλασει τα παιδικα του! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:54. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin