![]() |
Απάντηση: Πόσο παλιά φτάνει η μνήμη σας ;
Παράθεση:
Αθάνατη Ποιοτική Ελληνική Τηλεόραση... :hehe: |
Πάντα;P
|
ΦΩΤΟΥΛΗΣ
Τον παιδεραστή τον ΦΩΤΟΥΛΗ(που τον μαντρώσαν πέρσι) δεν τον θυμάστε οι Βορειοελλαδίτες που μεσημέρια στο TV MAKEDONIA είχε μια χαζοεκπομπή για παιδιά;Έκανε παιχνίδια,είχε μουσική και ερωτησούλες αν θυμάμαι καλά για τα παιδιά.
|
Τον θυμόμαστε, αλλά δεν είναι τόσο παλιός αυτός... Πριν δυο τρία χρόνια δεν τον πιάσανε;
|
οταν λετε ,τον πιασανε;;
γιατι τι εκανε;; αυτος φαινοταν ψυχουλα... |
Παράθεση:
Αυτή η ψιχούλα που λες βρέθηκε με μια ντουζίνα παιδικό πορνογραφικό υλικό και είχε το θράσσος να πει ότι δεν ήξερε πως βρέθηκε στα χέρια του. Μόνο να τραγουδάει ήξερε το νούμερο : Ζουμπουλάκια,Ζουμπουλάκια, μαργαρίτες και κρινάκια μοιάζουν όλα τα παιδάκια! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... |
ε,τον κερατα...και μου φαινοταν καλος ανθρωπος,βεβαια οταν μεγαλωσα τον θεωρουσα αρχι-καρα-αδερφαρα ,αλλα οχι και στα παιδια...
οντως,αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.. |
Ναι είναι από τις περιπτώσεις που οι γείτονες του δράστη λένε την κλασική ατάκα:Πέσαμε από τα σύννεφα δεν το περιμέναμε,ήταν ήσυχος άνθρωπος,το καλύτερο παιδι δεν είχε δώσει δικαιώματα".
|
Παράθεση:
Σωστός!Αυτές οι ατάκες μου την δίνουν όσο τίποτε άλλο.Ο κάθε άσχετος που δεν έχει πως να σκοτώσει την ώρα του,κάνει δηλώσεις στις κάμερες και πάντα τις ίδιες μπούρδες θα πει: -Ήταν καλό(πολύ καλό) παιδί. -Όλοι τον αγαπούσαμε στη γειτονιά,μάλιστα με εμένα είχε πολύ καλές σχέσεις. -Κανείς δεν το περίμενε(Πέσαμε από τα σύννεφα) -Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. -Πάντα χαμογελαστός ήτανε έλεγε καλημέρα -Αγαπούσε τη γυναίκα του και τα παιδιά του. -Εμείς ακόμα δε μπορούμε να το πιστέψουμε(οι πιο αργόστροφοι) -Ας βοηθήσει ο Θεός την οικογένειά του(οι και καλά Θεοσεβούμενοι) -Εμείς τα λέγαμε αλλά η πολιτεία δεν έκανε τίποτε. |
Ο τύπος είναι μέσα, παρόλα αυτά, και προφανώς θα μάθει από την καλή και από την ανάποδη τη χαρά της ... θωπείας!
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin