|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Σαμπάνια (Champagne) και το Κονιάκ (Cognac) είναι περιοχές της Γαλλίας. 'Ο,τι παράγεται έξω απ αυτές αποκαλείται αφρώδης οίνος και brandy, αντίστοιχα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Περνώντας από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές διαδικασίες (πχ εξεταστική) υπάρχουν σύμμαχοι. Καλό είναι να υπάρχει ένα τόπικ, όπου θα εξυμνούμε αυτό το θείο δώρο.
Πέρα από τις διάφορες Guiness, Stella Αrtois, McFarland, Duvel, Belzebuth, οι οποίες είναι πανάκριβες και για κυριλέ καταστάσεις. Υπάρχουν και οι υπέροχες των σούπερ μάρκετ, πάνω στις οποίες τον τελευταίο καιρό, έγινε έρευνα και κατανάλωση μεγάλη. Τείνω να βγάλω το συμπέρασμα ότι οι καλύτερες είναι οι Pilsner και Budweiser. Προτείνετε κυρίως πάνω στην τελευταία κατηγορία, αλλά και γενικά αν θέλετε. ΥΓ: Πληροφοριακά οι καλύτερες είναι οι βέλγικες. ΥΓ1: Περιμένοντας με αγωνία ποστ από γατόνι ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 22-07-2007 στις 01:53. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
![]() ![]() ![]() Άνοιξες μεγάλο θέμα όμως!! ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ!!! ![]() ![]() ![]() Λοιπόν,όταν έχω φράγκα είμαι τρομερά παραδοσιακός τύπος και παίρνω Heineken. Για μένα συνδυάζει ποιότητα και οικονομία σε αρκετά καλό βαθμό. Όταν είμαι Αθήνα (δηλαδή είναι εύκολο να βρω λεφτά) τείνω πολύ σε αυτή. Από εκεί και πέρα επειδή ως φοιτητής στην Πάτρα συνήθως ξεμένω από ρευστό εύκολα, αναγκαστικά έχω στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις. Ναι λοιπόν... Μπύρες Lidl και όποιος έχει γερό στομάχι μένει όρθιος!!! Με μεγάλη χαρά είδα πως ξαναέβαλαν τις Grafen Walder strong (8,6% αλκοόλ αντί 4,8%). Αυτές είναι άξιες μπύρες,τις αγαπάμε. Από τις υπόλοιπες η Veltins αξίζει αρκετά ενώ και η κανονική Grafen Walder είναι υποφερτή. Οι υπόλοιπες είναι λύσεις ανάγκης. Φιλική συμβουλή: ΠΟΤΕ και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ μην πιείτε το ίδιο βράδυ μπύρες Lidl (εξαιρούνται οι strong) και οποιαδήποτε άλλη μπύρα.Η διαφορά στη γεύση χτυπάει άσχημα. Σαν να τρως σπανακόριζο μετά από χοιρινή μπριζόλα γάλακτος. Οι Guiness, Stella Αrtois, McFarland, Duvel, Belzebuth,είναι όντως πανάκριβες και για κυριλέ καταστάσεις. Τις παίρνουμε μόνο αν κυκλοφορούμε γκομενάκι που γουστάρει κυρίλε φάση για να κάνουμε το κομμάτι μας ή σε μαγαζιά που για κάποιο λόγο βρεθήκαμε,έχουν μόνο τέτοιες μάρκες και αν τους πεις "πιάσε μια πράσινη" σε κοιτάνε λες και τους έβρισες τη μάνα (μου έχει τύχει το σκηνικό αυτό)! Κατά τα άλλα καλή αλλά υποτιμημένη η "Μύθος", η Κάιζερ απλά τα σπάει και είναι η δεύτερη επιλογή μου μετα την Heineken,στη Bud κάτι με χαλάει αλλά δεν τη λες άσχημη και Αmstel πίνω μόνο αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αυτά προς το παρόν,πάω να πιώ καμιά μπύρα να γιορτάσω το άνοιγμα του λαμπρού αυτού θέματος. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Απο φτηνες η λυση ειναι μια: HOLLANDIA. Ειναι πολυ κοντα στη χαινεκεν. Κατα τα αλλα η καισερ χτυπαει τριαδα και η μυθος δεν υπαρχει
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
βαρστάινερ και λέβενμπροϊ, κάιζερ και πίλσνερ και για χαβαλέ κορόνα με λεμόνι τα αγαπημένα
μπαντβάιζερ και γκίνες, άντε και στέλα στις αμπάβ άβερεητζ άμστελ, μύθος, φιξ, χάινεκεν, μπαντ στις χειρότερες που έχω πιει καλά για λιντλ δεν συζητάω καθόλου καλύτερα πετρέλαιο |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
οντως οι μπυρες απο λιντλ ειναι για τον λουτσο αλλα αν δεν εχεις λεφτα...
γενικα πινω μονο αμστελ και μια που το εφερε η κουβεντα η καινουρια αμστελ ειναι γ@μ@τη. |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:27.

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο