![]() |
Επάγγελμα: Έλληνας φοιτητής...
Ας βάλει ο καθένας ένα λιθαράκι ώστε να αναλύσουμε αυτή την κοινωνική ομάδα θα τολμούσα να πω όπως μας αξίζει...
Ξεκινάμε με ένα τεστάκι για να δούμε σε ποιά κατηγορία ανήκει ο καθένας μας ;D 1. Περάσατε στο Πανεπιστήμιο. Η χαρά σας είναι απερίγραπτη. Γιατί… Α. Θα κάνω υπερήφανους τη μαμά και τον μπαμπά, που τόσα έχουν κάνει για μένα! Β. Θα ζήσω επιτέλους φοιτητικά ζωή. Όσο διαβάσαμε, διαβάσαμε… Γ. Όταν λες πέρασα στο Πανεπιστήμιο, εννοείς απ’ έξω; 2. Ιούνιος. Ήγκηκεν η ώρα. Πώς νιώθετε; Α. Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος. Έχω αποστηθίσει τον οχτασέλιδο τόμο του μαθήματος, τις σημειώσεις του καθηγητή, και ό,τι συναφές σύγγραμμα έπεσε στα χέρια μου. Β. Με πιάνει ένα σύγκρυο, αλλά δεν πτοούμαι. Πέρασα τόσες εξεταστικές, εξετάσεις πανελλαδικές, εξετάσεις αίματος, το σεισμό του ΄99, και το χωρισμό από την Νταίζη. Είμαι εκπαιδευμένος πια. Μπορώ να αντέξω τα πάντα. Γ. Μ’ έχει πιάσει πανικός. Τα πόδια μου κόβονται, τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου αλληθωρίζουν, τα αυτιά μου βουίζουν, αλλάζω χρώματα, εκκρίνω επικίνδυνες ουσίες και αποβάλλω δηλητηριώδη αέρια. Ο εγκέφαλος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της αποσύνθεσης. 3. Αύριο δίνετε μάθημα. Πώς περνάτε τη βραδιά; Α. Διαβάζοντας, θέλει και ρώτημα; Μια τελευταία επανάληψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Β. Γράφοντας σκονάκια. Εννοείται πως έχω έτοιμες τις σμικρύνσεις από χτες. Τώρα κάνω τις τελευταίες πινελιές. Γ. Με την Νταίζη στον Πλούταρχο. Αύριο έρχεται δύσκολη μέρα. Πρέπει να έχω αποθέματα. 4. Δίνετε το ίδιο μάθημα για έβδομη φορά. Δεν περνιέται με τίποτα ως τώρα. Α. Δεν είχα διαβάσει αρκετά. Τώρα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος. Β. Έχω σκονάκι σε χαρτομάντιλα, σε χαρτάκια, στο στυλό, στο μανίκι, στη θήκη των γυαλιών, στη δεξιά κωλότσεπη και στην αριστερή κάλτσα. Γ. Ποιο μάθημα; Δίνω μάθημα; Κι έλεγα, τι έχω να κάνω σήμερα… 5. Σας έκοψε πάλι. Τι κάνετε; Α. Δε με έκοψε. Κόπηκα. Β. Τον καταριέμαι κάθε μέρα. Μια κατάρα από τις 20.624 δε θα πιάσει; Γ. Θα τον καταριόμουνα, αλλά δε θυμάμαι ούτε τη φάτσα του, ούτε το όνομά του. Φοβάμαι μην πάρει η μπάλα καναν αθώο. 6. Κάθε πότε διαβάζετε; Α. Κάθε μέρα φυσικά. Τι ερώτηση είναι αυτή; Β. Κάθε Γενάρη, Ιούνη και Σεπτέμβρη. Εκτός απροόπτου. Γ. Κάθε μήνα. Το Nitro. 7. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος: Α. Παρακολουθώ με αμείωτη προσοχή. Θέλω να ρουφήξω όσο πιο πολύ γνώση μπορώ. Β. Κοιτάζω το ρολόι μου. Μάλλον σταμάτησε. Κοιτάζω και το ρολόι του διπλανού για σιγουριά. Γ. Πλάκα μου κάνεις; Σιγά μην πάω για μάθημα! 8. Τα αποτελέσματα βγήκαν. Δώσατε έξι, περάσατε ένα. Πώς το αντιμετωπίζετε; Α. Ένα στα έξι; Κλείνομαι στο σπίτι, κατεβάζω τα ρολά, κλείνω τα παντζούρια, διπλοκλειδώνω την πόρτα και στρώνομαι στο διάβασμα. Την επόμενη φορά πρέπει να τα περάσω όλα. Β. Καήκαμε… Σκούρα τα πράγματα .. Έτσι όπως πάνε θα μ’ αναγκάσουν να αρχίσω να διαβάζω. Γ. Πέρασα ένα ολόκληρο μάθημα; Κάνω πάρτι! 9. Εξεταστική… Ποιο τραγούδι σας έρχεται στο μυαλό; Α. «Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ! Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ! Λες και είμαι εγώ παιδί, ξέρω πάντα να γελώ, χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ!» Β. «Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα..» Γ. «Ήταν η ζωή μου απόλαυση, και την έκανες μια κόλαση…», το αντίστροφο του γνωστού άσματος… 10. Μόλις μάθατε ότι περάσατε και το τελευταίο μάθημα. Τι αισθάνεστε; Α. Μια γλυκιά μελαγχολία. Θα μου λείψει το ανεπανάληπτο διάβασμα της εξεταστικής. Β. Τελειώνουν τα βάσανα .. Άντε, και του χρόνου σπίτια μας… Γ. Πέρασα και το τελευταίο μάθημα; Προφανώς κάποιο λάθος έγινε στη γραμματεία. Ανάβω μια λαμπάδα στην Αγιά Μαρίνα, και δεν το λέω ούτε του παπά… Απαντήσεις: Περισσότερα Α Απορώ πού βρήκατε το χρόνο να κάνετε το παραπάνω τεστ. Δεν έχετε διάβασμα; Περισσότερα Β Εσείς από ότι φαίνεται είστε ένας τύπος νορμάλ, και ένας φοιτητής όπως όλοι μας… Τα συγχαρητήριά μας, άντε και καλό πτυχίο! Περισσότερα Γ Εσείς αγαπητέ μου δεν το χρειάζεστε το πτυχίο. Έχετε τόσα προσόντα που δεν αξίζει τον κόπο να χαραμίζεται το χρόνο σας με μικροπράγματα… Έχετε ανακαλύψει το νόημα της ζωής! |
Απάντηση: Επάγγελμα: Έλληνας φοιτητής...
Οι απαντήσεις μου είναι ψιλοάκοπα:
1.Β 2.Β 3.Β και εννίοτε Γ 4.Β 5.Συνήθως Γ 6.Β 7.Στάνταρ Γ! 8.Β 9.Γ!!! 10.Β Οριακά είμαι στην κατηγορία Β Εσείς από ότι φαίνεται είστε ένας τύπος νορμάλ, και ένας φοιτητής όπως όλοι μας… Τα συγχαρητήριά μας, άντε και καλό πτυχίο! |
Και κάποιοι αντισυμβατικοί τρόποι βαθμολόγησης των αγαπημένων μας καθηγητών!
I. Μέθοδος Ανεμιστήρα Η πλέον διαδεδομένη και η πιο γνωστή. Χρειαζόμαστε ένα τραπέζι, έναν ανεμιστήρα και τα γραπτά. Βάζουμε πάνω στο τραπέζι τα γραπτά και τον ανεμιστήρα. Μετά ανοίγουμε τον ανεμιστήρα. Όσα γραπτά πέσουν κάτω από το τραπέζι (λόγω του αέρα) κόβονται. Όσα μείνουν πάνω περνάνε. II. Μέθοδος ΛΟΤΤΟ Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο μπολ ή μια μεγάλη λεκάνη και τα γραπτά. Βάζουμε τα γραπτά μες τη λεκάνη, τα ανακατεύουμε και επιλέγουμε τυχαία έναν αριθμό γραπτών, π.χ. 15. Τα 15 περνάνε, τα άλλα κόβονται. (Σημείωση: Λεκάνη χωρίς νερό) III. Μέθοδος προοδευτικού συντελεστή Βαθμολογούμε τα γραπτά με τη σειρά. Το πρώτο θα πάρει 1, το δεύτερο 2, το τρίτο 3, κτλ. Όταν φτάσουμε στο 9 ξεκινάμε από την αρχή. (Ε όχι να βάλουμε και 10!) IV. Μέθοδος Αριθμού μητρώου Χρειαζόμαστε μόνο τα γραπτά. Περνάνε όσοι ο Αριθμός μητρώου τους αρχίζει από 5. V. Μέθοδος «Όσα παίρνει ο άνεμος» (Για σκληρούς παίκτες) Το βράδυ βάζουμε τα γραπτά σ’ ένα κοτέτσι με 10 κότες και έναν κόκορα. Το πρωί πηγαίνουμε στο κοτέτσι και όσα γραπτά έχουν μείνει ακέραια τα περνάμε. VI. Μέθοδος Μπουκάλα Πίνουμε, μεθάμε, και κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ό,τι βαθμό και να βάλουμε δε θα έχουμε ενοχές, γιατί αύριο δε θα θυμόμαστε τίποτα. VII. Μέθοδος τσεκούρι Πετάμε τα γραπτά από το παράθυρο και πάμε μπαρότσαρκα. |
Παράθεση:
Επίτηδες το κάνεις τώρα αυτό???:P Καρδιακιά θα με κάνετε....:amhn: ;D |
1 Γ
2 Β 3 Β 4 Γ 5 Β στο χαλαρο...Να του καει το DVD.. 6 Β 7 Γ 8 Β 9 Γ 10Γ |
πολυ στο ενδιαμεσο αναμεσα στο Β και στο Γ ειμαι.θα φταιει που ειμαι ακομα στο πρωτο χρονο.!
|
[quote=gatoni;31178]
1. Β. 2. Β. 3. Α. 4.Α. 5. Β. 6. Β. 7. Γ. 8. Γ. 9. Α. 10. Β. |
ολα β
|
Με μικρή διαφορά νικάει το Β....Αν κ κοντράρεται άνετα με το Γ!!!!
τέλειο τεστ!!! Α ρε πτυχίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο |
Σε όλα το Β!!
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin