![]() |
Απάντηση: Επάγγελμα: Έλληνας φοιτητής...
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πολλοί εργαζόμενοι τρώνε την ώρα της δουλειάς, πολλοί φοιτητές στο διάλλειμα σε αυτούς δέν μπορείς να πείς μείον δύο λόγω φαγητού, να μου πείτε καμιά οικογενειακή συγκέντρωση σε μιά μεγάλη γιορτή οπου είσαι υποχρεωμένος να καθήσεις 3 - 4 μαζί τους εντάξει απο κεί και πέρα ήμαρτον μπορείς να φάς με τον τρόπο που θέλεις. |
Παράθεση:
Τώρα που είμαι στι διατροφή και τρώω κάθε 3 ώρες, αδειάζω το πιάτο μου μέσα σε 2 λεπτά (159 γρ. νερόβραστο ανάλατο ρύζι και 123 γρ. νερόβραστο ανάλατο φιλέτο κοτόπουλο). Τη Κυριακή όμως που έχω 1 ελεύθερο γεύμα θα κάτσω 3 ώρες να φάω! Έτσι κι όταν είσαι φοιτητής και μένεις μόνος. Λες τόση ώρα θα κάτσω να μαγειρέψω, να φαω, να αράξω να το απολαύσω. Ειδικά όταν έχεις μαγειρέψει ο ίδιος! |
Παράθεση:
Το δημοσιευμενο κειμενο προφανως εχει περιπαιχτικο και σατιρικο χαρακτηρα διακωμωδωντας την φοιτητικη ζωη.Τωρα εσυ κολλησες στο ποσα δευτερολεπτα θα μασαμε την καθε μπουκια..Αν ειναι δυνατον:amhn: |
6 Β και 4 Γ...ντερμπυ :P!!
|
Η σχολή μου σήμερα(2037)
Χρησιμες πληροφορίες για πρωτοετείς >Οταν έχεις μάθημα δεν χρειάζεται να ερθεις νωρίς για να βρείς θέση.Οι εποχες που φερναμε καρέκλες απο το σπίτι τελειώσανε!! >Οταν πας στην γραμματεία δεν θα περιμένεις καθόλου στην ουρά καθως το τμημα εξυπηρέτησης φοιτητών θα σου λύσει όλα τα προβλήματα άμεσα. >Οι καθηγητές(οχι όλοι) είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν >Οι αίθουσες είναι όλες κλιματιζόμενες οπότε οι καιρικες συνθήκες δεν επηρεάζουν την διεξαγωγή του μαθήματος >Αν εχεις απορίες για το τμήμα πάρε τηλέφωνο..Θα το σηκώσει κάποιος >Δεν χρειάζεται να κάνεις τον γύρο της Αθήνας για να πάρεις τα βιβλία σου.Διανέμονται στο πανεπιστήμιο >Φυσικά οτι επίσημο έγγραφο χρειαστείς θα το βρεις στο διαδύκτιο >Αν δεν έχεις σπίτι η εστία θα σου προσφέρει φιλοξενία 5 αστέρων >Σε οποιαδήποτε γωνια του πανεπιστημιου θα βρεις υπολογιστή για άμεση σύνδεση στο internet >Η δήλωση μαθημάτων γίνεται στην αρχή του εξαμήνου και πάντα μέσω internet >Τα μαθήματα γίνονται σε νεα υπερσυγχρονα κτίρια που είναι εφοδιασμένα με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή |
Παράθεση:
;D;D;D;D;D;D |
firewalls pc , ms antispyware 2009 evaluation , best antivirus firewall suite , download sygate personal firewall , web search toolbar spyware
microsoft windows defrag , vista no antivirus , advanced windows firewall , microsoft windows xp x64 corporate with sp2 , download microsoft windows vista theme cheap discount Microsoft visual studio 2008 professional download oem cheap Daz bryce 6 1 download oem cheap Microsoft streets trips 2009 download now microsoft windows server 2003 for small business server , firewall trends , antispyware 2009 buy , your system microsoft windows xp files corrupted , antivirusines , microsoft windows small business server 2003 , symentic firewall , paint for microsoft windows , comodo firewall troubleshooting , space firewall cheapest Nero 10 burning rom download now buy low cost Trend micro titanium maximum security 2012 64 bit oem download low cost Kigo dvd ripper 3 mac download now can not remove spyware , visnetic firewall 3.03 , spyware adware remover , ms antispyware 2009 spyware , software firewall server cheapest low cost Corel painter x mac download cheap Daz bryce 6 1 oem download buy low cost Phoneview 2 mac download now
|
Thanks for the valuable information and insights you have so provided here
FNAF Games |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:09. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin