|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
+1!!! Κι όταν είσαι φοιτητής, μέχρι να μαγειρέψεις (αν το κάνεις), να φτιάξεις τραπέζι, κουράζεσαι και κάθεσε και τρως με την ησυχία σου κι απολαμβάνεις. Ανάβεις και κανα τσιγάρο μετά, πίνεις και κανα μπυράκι...
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
+1000....ειδικα οταν εχεις μαγειρεψει εσυ , τρως , κανεις διαλειμματα για τηλεοραση ή υπολογιστη και οταν χαλαρωνεις και εχεις δει Τι εχεις στη κουζινα , λες βρε δεν μ@μιεται και τσιμπας και ενα μπυρονι ή κρασακι για αλλο ενα μισαωρο
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2008
Περιοχή: Βριλήσια
![]() |
Παράθεση:
Πολλοί εργαζόμενοι τρώνε την ώρα της δουλειάς, πολλοί φοιτητές στο διάλλειμα σε αυτούς δέν μπορείς να πείς μείον δύο λόγω φαγητού, να μου πείτε καμιά οικογενειακή συγκέντρωση σε μιά μεγάλη γιορτή οπου είσαι υποχρεωμένος να καθήσεις 3 - 4 μαζί τους εντάξει απο κεί και πέρα ήμαρτον μπορείς να φάς με τον τρόπο που θέλεις. | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Τώρα που είμαι στι διατροφή και τρώω κάθε 3 ώρες, αδειάζω το πιάτο μου μέσα σε 2 λεπτά (159 γρ. νερόβραστο ανάλατο ρύζι και 123 γρ. νερόβραστο ανάλατο φιλέτο κοτόπουλο). Τη Κυριακή όμως που έχω 1 ελεύθερο γεύμα θα κάτσω 3 ώρες να φάω! Έτσι κι όταν είσαι φοιτητής και μένεις μόνος. Λες τόση ώρα θα κάτσω να μαγειρέψω, να φαω, να αράξω να το απολαύσω. Ειδικά όταν έχεις μαγειρέψει ο ίδιος! | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Το δημοσιευμενο κειμενο προφανως εχει περιπαιχτικο και σατιρικο χαρακτηρα διακωμωδωντας την φοιτητικη ζωη.Τωρα εσυ κολλησες στο ποσα δευτερολεπτα θα μασαμε την καθε μπουκια..Αν ειναι δυνατον ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:57.

Υβριδικός τρόπος