|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι καμηλοπαρδάλεις δεν έχουν φωνητικές χορδές. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3371 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Βασιλική μην μπλέκεσαι στο θέμα. Δεν κάνει να μαλώνεις για κάτι ασήμαντο.....
Επίσης δεν θελω κανενα συνασπισμο υπερασπισης για το προσωπό μου. Είμαι μεγαλο παιδι και ξερω να φροντίζω τον εαυτό μου. Πάντως τους ευχαριστώ όλους. Είναι ευχάριστο να βλέπεις πως έχεις φίλους εδώ μέσα που βάζουν πλάτη έστω και για αυτό που είναι ασήμαντο θέμα. Για τον Mazda6 δεν μπορώ να πω κάτι. Η γνώμη του είναι σεβαστή. Αν με είχε συναναστραφει έστω μια φορα θα ήξερε τι είδους άτομο είμαι.... ΥΓ: Ναι είμαι τόσο γραφικός όσο φαίνομαι ΥΓ: Θα θελα να προτεινω ένα πράγμα που έχω δει να υπάρχει σε άλλα φορουμ που είμαι γραμμένος. Λέγεται Warning Level και δουλεύει με πόντους ποινής. Αν είσαι εριστικός παίρνεις πόντο. Το ίδιο αν παρουσιαζεις ρατσιστική συμπεριφορά. Επίσης αν δεν υπακούς σε γενικούς κανόνες πάλι παίρνεις πόντο. Π.χ αν φτάσεις Warning Level : 20 τότε είσαι Temporarily Banned Αν υπερβείς αυτό το το όριο τότε γίνεσαι Permanently Banned και αποχαιρετάς |
|
|
|
|
|
#3372 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δηλαδή γουστάρεις μπάτσο στο σβέρκο ε;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3373 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
δλδ η υπογραφη μας πρεπει να γινεται αντιληπτη απ το Ριτσο για να γινει δεκτη? Εγω δε καταλαβαινω αυτο. Για τη συγκεκριμενη που μιλας εγω λεω οτι ηταν αστεια σε συνδυασμο με τη φραση απο κατω. Ας ειμαστε πιο ευθικτοι με αλλα πραματα και οχι με το χιουμορ.
|
|
|
|
|
|
|
#3375 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Οχι δεν γουστάρω αλλά σίγουρα είναι ένας καλός τρόπος να ελεγχεις τα πράγματα πάντα κατά την αποψή μου....
Και παρακαλώ άπαντες να μην λένε τιποτα. Το θεωρώ γελοίο για μια υπογραφη να γινει κ#λος το φορουμ. Το θέμα είναι μεταξύ της ηγεσίας του φορουμ και εμένα και κανενός άλλου. Ας μην χαλάμε την διαθεσή μας.... ![]() ΥΓ: Ακη κοψτο ρε.... |
|
|
|
|
|
#3376 (permalink) | ||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() Ρέξινος Παράθεση:
Τώρα, όσον αφορά την υπογραφή, πιστεύω ότι μπήκε καθαρά από αντίδραση για άλλες παλαιότερες υπογραφές. Δεν χρειαζόμαστε τέτοια Νίκο. Θέλω να πιστεύω ότι σε σχέση με άλλες διαδικτυακές κοινότητες είμαστε πιο ανεκτικοί και στις εκφράσεις και σε συμπεριφορές, αλλά πάντα όλα έχουν κάποιο όριο. Και η κύρια με το χταπόδι το ξεπέρασε αυτό το όριο. Πιστεύω ότι περισσότερη αξία στη πρόταση που ήθελες να κάνεις θα έδινε μια διαφορετική υλοποίηση χωρίς ηθικά αμφιλεγόμενο υλικό και με περισσότερο χιούμορ. | ||
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|||
|
|
|
|
|
#3378 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3380 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
χμμμμ...τα φυτα δε νομιζω να τα ξερουν με το μικρο ονομα στα μαγαζια...!
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο