Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
δλδ η υπογραφη μας πρεπει να γινεται αντιληπτη απ το Ριτσο για να γινει δεκτη? Εγω δε καταλαβαινω αυτο. Για τη συγκεκριμενη που μιλας εγω λεω οτι ηταν αστεια σε συνδυασμο με τη φραση απο κατω. Ας ειμαστε πιο ευθικτοι με αλλα πραματα και οχι με το χιουμορ.
|
Το πας στην άλλη άκρη. 20 νοματαίοι είμαστε, όλοι έχουμε υπογραφές Ritsos approved;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Insomni@
Ρε...
|
Ρέξινος
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Οχι δεν γουστάρω αλλά σίγουρα είναι ένας καλός τρόπος να ελεγχεις τα πράγματα πάντα κατά την αποψή μου....
Και παρακαλώ άπαντες να μην λένε τιποτα. Το θεωρώ γελοίο για μια υπογραφη να γινει κ#λος το φορουμ. Το θέμα είναι μεταξύ της ηγεσίας του φορουμ και εμένα και κανενός άλλου. Ας μην χαλάμε την διαθεσή μας....
ΥΓ: Ακη κοψτο ρε....
|
Με 20 ενεργούς χρήστες (κακά τα ψέμματα κάπου τόσοι είμαστε) δεν χρειάζονται μέτρα καταστολής ούτε αυστηροί κανόνες. Μια κοινότητα διαδικτυακή ή όχι η οποία αριθμεί κάτω από 150 μέλη δεν χρειάζεται περιοριστικούς κανόνες, νόμους και πολιτικές επιβολής έτσι ώστε να παραμείνει δεμένη, σύμφωνα πάντα με τον
Robin Dunbar. Έτσι πιστεύω ότι με την διαλεκτική συζήτηση μπορούμε να βρούμε κάποια άκρη. Ούτε warnings, ούτε ΜΑΤ, ούτε τίποτα.
Τώρα, όσον αφορά την υπογραφή, πιστεύω ότι μπήκε καθαρά από αντίδραση για άλλες παλαιότερες υπογραφές. Δεν χρειαζόμαστε τέτοια Νίκο. Θέλω να πιστεύω ότι σε σχέση με άλλες διαδικτυακές κοινότητες είμαστε πιο ανεκτικοί και στις εκφράσεις και σε συμπεριφορές, αλλά πάντα όλα έχουν κάποιο όριο. Και η κύρια με το χταπόδι το ξεπέρασε αυτό το όριο.
Πιστεύω ότι περισσότερη αξία στη πρόταση που ήθελες να κάνεις θα έδινε μια διαφορετική υλοποίηση χωρίς ηθικά αμφιλεγόμενο υλικό και με περισσότερο χιούμορ.