|
|
#2151 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ. ΣΑ ΤΑ MCDONALDS ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ GOODY'S.ΑΝΑΣΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ''ΣΤΕΚΙ'' ΟΛΗΜΕΡΙΣ. ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ''ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ'' ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑΕΡΙΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΤΑ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ |
|
|
|
|
|
|
#2152 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Εδώ είμαστε... Πέμπτη μεσημέρι τελειώνω,Πέμπτη απόγευμα ακονίζω το ξίφος μου και έρχομαι για μια σειρά προπονήσεων πάνω σου... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2156 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Κουράγιοοοο και ο πόνος θα περάσει μα τον Αγιο και αργοτερα όταν άλλη θ' αγαπάς θα την θυμασ φιλε και θα γελάς..... ![]() Δεν έχει σχέση αλλα δεν πειράζει.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2160 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
κακομοιρο κοριτσι. καλη ειναι κι αυτη η υγρασια. τι να κανεις, απ το τιποτα...!Δεν ειναι κακο να εισαι ανοργασμικια.Εμεις εδω στο φορουμ σ αγαπαμε
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 (0 μέλη και 9 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:04.

!

βγάλε τον σκληρό με τις τσόντες από τον εγκέφαλός σου επιτέλους!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο