|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Έναντι 5 δολαρίων και κατόπιν παραγγελίας, ο Ντον Μπέσιγκερ, ιδιοκτήτης βίντεο κλαμπ στη Γιούτα των Η.Π.Α., έκοβε τις γυμνές σκηνές της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία "Τιτανικός", ώστε το έργο να γίνει πιο οικογενειακό. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Desert rose
|
ENA -ENA :
1)Ο μυστικισμός και το άγνωστο δεν με συναρπάζουν.Ας είναι ο καθείς ότι φαντάζεται, και ότι επιθυμεί .... 2) Με αφορμή το δικό μου πόστ , προχώρησα σε γενικές παρατηρήσεις .Ειλικρινά θα μου ήτανε αδύνατο να παρατηρήσω οτιδήποτε, σε μεταφερόμενα κείμενα του gatoni πχ.... 3)Αυτή την <καιρική> ακυρότητα προσπάθησα να εντοπίσω, ποιός την καθορίζει, και με τι κριτήρια. 4)Ο Αγιος Φανούριος εαν είχε ψείγματα χιούμορ , του τυπικού ας πούμε, σίγουρα δεν θα ήταν υπερόπτης και υπερφίαλος, αλλα λόγω αγιοτικού χαμηλού προφίλ , δεν καταφεύγει σε απαντήσεις κανενός τύπου. 5)Λάθος , η απάντησή σας μηδενίζεται ,θα τα ξαναπούμε στην επόμενη εξεταστική .Υπήρχε περίπτωση να την εκλάμβανα σωστή , εαν λέγατε ότι η κοσμοθεωρία είναι ατομική υπόθεση ,κατα συνέπεια την υφίσταται ο φέρων, και ο παρατηρητής απλά ...την παρατηρεί. 6) Το "ολος ο κόσμος" είναι εντελώς υποκειμενική απάντηση. Τι περιλαμβάνει , που αρχιζει, που σταματά....έκαστος ως βούλεται. 7) Η νοημοσύνη είναι πολύ ρευστή έννοια....που υπόκειται σε διαβαθμίσεις ανάλογα με την εταιρεία που την αναλύει βάσει συγκεκριμένων τέστ.Κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις υπέθεσε , που το "99 έβγαζαν πλειοψηφούσα τη ΝΔ, αλλα κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ. 8) Η αλλαζονεία της εξουσίας....και στο ίντερνετ. 9) α- Διατηρώ το δικαίωμα του φασισμού στις απαντήσεις μου.... Ποιος θα μου το απαγορεύσει και γιατί, εφόσον οι τοποθετήσεις μου κρίνονται με το ίδιο πρίσμα? β-Δυστυχώς όσα με ενοχλούν, πάντα τα λέω....Ασχετα αν κακοποιείται και " αναλύεται " για λόγους εντυπωσιασμού η κεντρική τους ιδέα. γ- σαφέστατα πολλοί αλλοι ακόμα , αλλα σήμερα μιλώ για μένα.... δ-Υπενθύμιση απλή , για το πως δραστηριοποιούνται άλλες σελίδες , εξίσου καλές με το world , που ασφαλώς διατηρεί την δική του πρακτική , που έγραψα σε ποιο σημείο δεν με βρίσκει σύμφωνη. Το άλλο αποτελεί προσωπικό μου δεδομένο.....μπορεί και να έχω , που ξέρει κανείς? ε-ο ατομικός εγωϊσμός είναι ωφέλιμο συναίσθημα, βοηθά το άτομο να ξεχωρίσει απο την αγέλη ... στ-Διάλογο τον λένε..που οταν οι απόψεις διϊστανται , αποτελεί το μόνο σημείο επαφής των " αντιμαχομένων" Και δεν ξέρω που "ανιχνεύθηκαν" ο θυμός και οι ύβρεις....διότι έτσι θα μπορούσαμε, μέχρι και για προκατάληψη να μιλήσουμε.... η- μα τα πάντα στο world ποιοτικά είναι, γι αυτό το επιλέξαμε , γι αυτό και σπεύδουμε σε κάθε νέα δημοσίευση , να απαντήσουμε .Το ζήτημα είναι αν πρέπει να αλλάξει κανένας σελίδα .... Πολύ φοβάμαι πως ναι, όταν οι νοοτροπίες κάποιες φορές είναι απροκάλυπτα ,τόσο, μα τόσο εχθρικές. ![]() ΥΓ Εδω δεν θα απαντήσω....ας μιλήσει η ίδια η επιστήμη. Δεν γίνεται σε μια μέρα να υφίσταμαι τέτοια διαστρέβλωση η γυνή.... και απ" επάνω να δίνω εξηγήσεις και για την κυρία Στόμα έχει ας απαντήσει αφ" εαυτού της.... |
|
http://www.youtube.com/watch?v=zuJzEQMvU1A Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paullina : 26-06-2007 στις 16:06. |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13 (0 μέλη και 13 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:42.

Θεματικός Τρόπος